2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب رشته هایی که تضمین شغل دارن منطقی که خواهان و رقابت زیاد داشته باشن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فک کن بعد حقوقت هجده تومنه

عزیزم رشته های دیگه بدون سابقه کار و ساعت کاری زیاد و خارج از عرف و ..... چقدر میخوان بهت بدن مگه ؟ تازه اگه شانس بیاری شغل پیدا کنی نشی منشی ، فروشنده و ....

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من خبر نداشتم سال پیش کنکورش و دادم بعد چند روز پیش زنگ زدن گفتن کد ذخیره خورده بودی بیا برا مصاحبه😐😂 گفتم خانووم الان دانشجوی ترم دو هستم یکم دیر نیست؟

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

۱۸ که حکم دریافتی کمتر

شوهرم فرهنگیه .... چقد گناه دارن جونامون یه عالمه درس بخونی برا هجده تومن که برا دو روز فقط کافیه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
عزیزم رشته های دیگه بدون سابقه کار و ساعت کاری زیاد و خارج از عرف و ..... چقدر میخوان بهت بدن مگه ؟ ...

اصلاااا ارزشی نداره باور کنین

شوهرم فرهنگیه خودم کارمند حداقل اگر کارمند بود الان ۶ تومن حقوقش بود نه ۲۳ تومن

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
شوهرم فرهنگیه .... چقد گناه دارن جونامون یه عالمه درس بخونی برا هجده تومن که برا دو روز فقط کافیه

منم ی پسر هست دوسش دارم گفتم حالا بعد کنکور بیان خواستگاری معلم الان گفتی ۱۸ پس باید نه بگم😂💔💔😭 با ۱۸ هیچی نمیشه که آخه اون بهم گفت ۲۵ اینا حقوقش سال اول تدریسشم هست