2789
اصلاااا ارزشی نداره باور کنینشوهرم فرهنگیه خودم کارمند حداقل اگر کارمند بود الان ۶ تومن حقوقش بود نه ...

۶۰

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
منم ی پسر هست دوسش دارم گفتم حالا بعد کنکور بیان خواستگاری معلم الان گفتی ۱۸ پس باید نه بگم😂💔💔😭 ...

نه عزیزم شوهره من زن داره و یک بچه رتبه هم گرفته سال اولشم نیس بخدا ۲۳ میگیره! شانس اوردم خودم شاغلم وگرنه باید نون خشک میخوردم با آب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم شوهره من زن داره و یک بچه رتبه هم گرفته سال اولشم نیس بخدا ۲۳ میگیره! شانس اوردم خودم شاغلم ...

شوهرتون مگه رتبه بندی نشده؟!!! ۳تومن برای عائله مندی و بچه میگیره

یعنی رتبه ۱ هست؟!! چندساله سرکاره؟

شوهرتون شغل دوم نداره؟

نه دیگه من هستم ، خدا روشکر پدرش براش اول زندگی ماشین و خونه بهمون داد اوکی هستیم فعلا

منم ی پسر هست دوسش دارم گفتم حالا بعد کنکور بیان خواستگاری معلم الان گفتی ۱۸ پس باید نه بگم😂💔💔😭 ...

سال اول امکان ندارخ ۲۵ بگیره من سال دومم ۱۸مییگرم

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

عزبزم شما رشتت چی بود خواستم جواب پیامی که نوشته بودید ذخیره بودم زنگ زدن اینا ریپلای کنم نمیشه این ...

من تجربی بودم الان دانشجوی مامایی ام

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

شوهرتون مگه رتبه بندی نشده؟!!! ۳تومن برای عائله مندی و بچه میگیرهیعنی رتبه ۱ هست؟!! چندساله سرکاره؟

خب شده دیگه رتبه گرفت با اونا حکمش یه کم بیشتره که خب بیمه کم کنی ۲۳ میاد رو کارتش ، کسی که سال اول استخدام باشه حکمش ۱۸۷۰۰ هست حالا بیمه کم شه دیگه خودت حساب کن

اصلاااا ارزشی نداره باور کنینشوهرم فرهنگیه خودم کارمند حداقل اگر کارمند بود الان ۶ تومن حقوقش بود نه ...

فک کردی بیرون چخبره؟ خواهر بیچارم تو فروشگاه کار میکنه از ۹تا ۵ سرکاره حقوقش ۱۵ تومنه بعد هر وقت میاد خونه کوفته کوفتس پخش زمین میشه گاهیم گریه میکنه میگه خستم پاهام درد میکنه دیگه نمیکشم...

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

نه دیگه من هستم ، خدا روشکر پدرش براش اول زندگی ماشین و خونه بهمون داد اوکی هستیم فعلا

خداروشکر واسه منم دعا کنید مشکل مون حل شه البته ای پسرم که گفتم خونه و ماشین داره ها خودمم خانوادم پشتم هستن ولی نمیدونم چیکار کنمآخه پسر محل خدمتشم یه شهر دیگس نزدیک ولی خب نمیدونم ازدواج کنه انتقالی بدن یا نه