2789
بخدا من پسرم دوسالشه ،تویی حضوری هزینه ی مهد میدادم و هزینه ی سرویس اما این مدت مجازی بارها به شوهرم ...

با این اوضاع نت دیگه اعصابم برام نمونده کلی محتوا تولید میکنی ولی ارسال نمیشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله کاملا درسته ولی رشته های کادر درمان فرسودگی زیادی دارن مثل پرستاری با اون شیفت های طاقت فرسا یا ...

بله دیگه متاسفانه هر شغلی سختی خودشو داره ، ولی خداییش من همیشه به همسرم میگم یعنی اون بالایی ها بر چه اساس این حقوقا رو مصوب میکنن اومدیم و یکی زنش شاغل نبود میدونید چه اسیبی به خانواده و جامعه میرسه ... بنظرم دیگه کف حقوق کل دولتی ها باید اولا یک جور باشه و حداقل ۷۰ بدن

یکی تو پتروشیمی و بانک ۱۰۰ میگیره یه فرهنگی با کلی درس خوندن ۲۰ این کجاش عدالته

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داره قسط اونو میده پسالبته قسط اونم نهایت یه تومن بشه باز کم میگیرهاحتمالا شوهرت مدارک جمع نکرده رتب ...

نمیدونم چنده ولی میدونم رتبه گرفت یکبار

همون پرستاریشم یه شیفت کار که حدودا ۷ ۸ ساعت کاره با سابقه یه سال کار حدود ۲۸ ۲۹ تومن با کارانه میگی ...

ولا مشکل اینه رفت و امد میکنه شهر خودمون نیس می رسید خونه خیلی خسته بود اگر انتقالش جور شه خودشم مدنظرشه

بله دیگه متاسفانه هر شغلی سختی خودشو داره ، ولی خداییش من همیشه به همسرم میگم یعنی اون بالایی ها بر ...

بله واقعا منم موندم بر چه اساسی این حقوق ها رو تصویب میکنن تکلیف یه مرد یا زن سرپرست خانوار بدون هیچ کمکی دیگه چیه !!!

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
😐😂 خانوم دیه به من که معلمم اینو نگو رتبه یک ۲۲ تومنه حدود ۱و خورده ای پول بیمه تکمیلی و صندوق و ا ...

چی بگم منم معلمم سال دوممه ۱۸ دریافتیمه

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏