2789
بله واقعا ما ها با بی انصافی تماااام قضاوت میشیم ،من توی این مدت مجازی دیگه چشم برام نمونده

من کم کم دارم دیسک گردن میگیرم ای کاش مدارس باز بود حاضر بودم چند ساعت هم بیشتر تدریس کنم فقط مجازی نشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم من معلم هستم حتی اگر شوخی هم کردین ولی واقعا جالب نیست این بهانه رو من مسببش نبودم از جمله کرو ...

بله عزیزم حرفاتون کاااملا درست و بجابود اگر ازشوخی من ناراحت شدید معذرت میخام🙏 من هم تو خانواده و دوست و آشنا فرهنگی زیادداریم و متاسفانه کلا درمورد شغل معلمی تو جامعمون زیاد گارد گرفته میشه که بطور کلی بیشتر همین منش و طرز حرف زدن و رفتار خود معلماست مطمنن متوجه میشین منطورم چیه...!!نمونش هم احتمال زیاد توامین سایت زیاددیدین از نوع حرف زدن و برخورد همکاراتون!

البته امثال شمامعلم عزیز و باشعور هم کم نداریم که البته نماد معلمی باید همین باشه شعور و صبوری 😊❤️💐

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!

بله منم فرهنگی هستم و میدونم چقدر حقوقش افتضاح عزیزم ولی متاسفانه الان خیلی از رشته های خروجی از دان ...

بله میدونم ولی رشته های تاپ هم داریم که استخدامشون تضمینیه مثل کادر درمان ... من خیلی به شوهرم میگم بیا بیرون ولی قبول نمیکنه میگم یه مغازه بزن بخدا برامون بهتره البته با این اوضاع خرید مردم و توان کم مردم اونم انگار بصرفه نیس دیگه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
من کم کم دارم دیسک گردن میگیرم ای کاش مدارس باز بود حاضر بودم چند ساعت هم بیشتر تدریس کنم فقط مجازی ...

بخدا من پسرم دوسالشه ،تویی حضوری هزینه ی مهد میدادم و هزینه ی سرویس اما این مدت مجازی بارها به شوهرم گفتم کاش حضوری بود من هزینه میکردم اما مجازی نبود ،گاهی تا نیمه شب درگیر تولید محتوا و هزار دردسر بودم

😐😂 خانوم دیه به من که معلمم اینو نگو رتبه یک ۲۲ تومنه حدود ۱و خورده ای پول بیمه تکمیلی و صندوق و ا ...

ولی حرف ایشون کاملا درسته الان معلمی که استخدام بشه حکمش۱۸۷۰۰ هست نه بیشتر مگر اینکه اقا باشه یا تاهل یا مثلا با دکتری استخدام بشه

ولی حرف ایشون کاملا درسته الان معلمی که استخدام بشه حکمش۱۸۷۰۰ هست نه بیشتر مگر اینکه اقا باشه یا تاه ...

مگه من گفتم حکمش ۱۸ و ۷۰۰ نیست؟ ۱۸ و ۷۰۰ حقوق اداره کاره

همه رتبه بندی میشن، رتبه ۱ ، حکمش ۲۲ تومنه، بیمه و ازین چیزا کم میکنن میمونه ۲۰ و خورده ای

شما نگفتی شوهرت چند سال سابقس؟

بله عزیزم حرفاتون کاااملا درست و بجابود اگر ازشوخی من ناراحت شدید معذرت میخام🙏 من هم تو خانواده و ...

نه عزیزدلم ناراحت نشدم بله میدونم چی میگین متاسفانه از این جور همکاران دور بر خودمم هست ولی خب این چند سال با مهری تمام در مورد معلم ها صحبت و قضاوت شده

ممنون عزیز دلم از لطف و محبت شما نازنین icon

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مگه من گفتم حکمش ۱۸ و ۷۰۰ نیست؟ ۱۸ و ۷۰۰ حقوق اداره کارههمه رتبه بندی میشن، رتبه ۱ ، حکمش ۲۲ تومنه، ...

۴

۴

حداقل رتبه ۲ باید داشته باشه.... ۲۵ ۲۶ تومن رو با عائله مندی و بچه باید بگیری

اینکه کمتر میگیره دو حالت داره: یا از اداره وام گرفته داره قسط میده یا ندرک جمع نکرده بوده رتبه ۲ بشه

حداقل رتبه ۲ باید داشته باشه.... ۲۵ ۲۶ تومن رو با عائله مندی و بچه باید بگیریاینکه کمتر میگیره دو حا ...

وام فک کنم یه ۵۰ گرفته

بله میدونم ولی رشته های تاپ هم داریم که استخدامشون تضمینیه مثل کادر درمان ... من خیلی به شوهرم میگم ...

بله کاملا درسته ولی رشته های کادر درمان فرسودگی زیادی دارن مثل پرستاری با اون شیفت های طاقت فرسا یا مثلا ما پزشک داریم توی اقوام که هنوز تخصص نگرفته و داره میخونه خانمش باید کار کنه خرج زندکی شون در بیاد و تا به درآمد قابل قبول برسن خیلی طول میکشه البته همسرتون هم درست میگن الان کار آزاد ریسک و صد البته شماهم حق دارید این حقوق واقعا کمه

بله میدونم ولی رشته های تاپ هم داریم که استخدامشون تضمینیه مثل کادر درمان ... من خیلی به شوهرم میگم ...

همون پرستاریشم یه شیفت کار که حدودا ۷ ۸ ساعت کاره با سابقه یه سال کار حدود ۲۸ ۲۹ تومن با کارانه میگیره معلم سال اولی ۲۰ میگیره، فرق خاصی ندارن ، پرستار ساعت کاریش تو هفته حدود یک و نیم برابر معلمه ، تابستونم سرکارن

اگه میبینی کادر درمان حقوقشون بالای ۳۰ هست اضافه کار وایمیسن ، همسرت تایم بیکاری تو طول روز زیاد داره شغل دوم بره...