2777
2789

رژیم کیلو چنده بابا ولم کن 

همین الان چیپس خوردم یه ساعت دیگم می خوام بستنی بخورم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
رژيم پيشنهادي؟😂

عیزم با چه رژیمی بیشتر حال میکنی کانادایی بلژیکی المانی ترکی فرانسوی بندری😌😅

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دیروزرفتم دکتربهم رژیم داده

تویه ماه هم باورزش یک روزبدنسازی یک روزایروبیک حدودهرروزدوساعت میشه تردمیلم روزهای ایروبیک هوازی میرم یع بارتردمیل یه روزاسکی ورژیم سخت سرخودی حدود۸کیلولاغرکردم دیروزم رفتم دکتردستگاه انالیزورداشت گف ۷کیلوهم لاغربشم خوب میشه رژیمش اصلاگرسنگی نداره ۶وعده وعده اصلی ومیان وعده داره شیرداره میوه برنج ماکارونی ولی به اندازه من دیگه میخوام اصولی لاغربشم وتثبیت بمونم شمام همین کاروبکنین بازبه هم روحیه وامیدبدیم عزیزم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
همچنيننننن :|

کدوم لذتی تو دنیا بالاتر از خوردنه اونم واسه ماها 

نه کلوپی نه رقصی نه استادیومی !!!!!

هیچ چی 

الان هشتاد کیلوئم و راضیم هر وقت از این چاق تر شم کمتر میخورم !!!!!!!!

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
شما سحر و افطار چي ميخوري؟

افطار ..چای شیر و خرما.نون پنیروگوجه  یا اش یا فرنی .... مثلا اشم نصف کاسه معمولی، یا فرنی رو من شکر نمیزنم ... دیگه همین میشه بیشتر مایعات میخورم و اگر میوه باشه . بعد سحر هم بااینکه برنج داریم نمیخورم! بعضی وقتا ازش میخورم ...مثلا تن ماهی و سالاد... اوتمیل...مرغ

نون هم نون جو میخورم کم پیش بیاد بربری بخورم اگر تازه باشه