2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
ولی من همون شب کمک کردم چون با شناختی که از مسولین دارم ابی ازشون گرم نمیشه

این که اره 

اگه ما مسیولین درست داشت باید یه پزشک متخصص میومد و مردمو با این بیماری اشنا میکرد 

خوشحال میشم پیجم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پیشگیری اولویت نداره توهمه زمینه ها فقط درمان می‌خوان بکنن که اونم سر کاریم  

واکسن ی روش پیشگیریه نه درمان!!!!!!

شما فکر کن ی خانم با ی اقایی ازدواج کنه که مبتلا به ویروس باشه و خانم ندونه ،خب گناه اون خانم چیه که مبتلا بشه؟؟؟؟؟؟؟

با هرچیزی عقلانی مخالفت میکنید و خیلی هم مقاومید در برابر فهمیدنش

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
این که اره  اگه ما مسیولین درست داشت باید یه پزشک متخصص میومد و مردمو با این بیماری اشنا میکرد ...

مطمئن باش حتی پزشک متخصص هم میومد ما با این نظرات باز هم مواجه میشدیم ولی کلا مهمون برنامه به واسطه کار خیری که داره انجام میده دعوت شده بود بیشتر نه که بیاد درمورد بیماریه صحبت کنه 

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
بله عزیزم دقیقا صحبت ماهم سرهمینه  مثلاً روشنفکرن ولی به جامعه آسیب میزنن

اره این حرفتون درسته ،باید درباره ی همه چی تحقیق کرد 

ولی اینکه خیلی چیزا رورو ندیده بگیریم که دنیای پاک بچه ها بهم نریزه غلطه 

خوشحال میشم پیجم 
ایشون گفت من هرپس دارم؟چرا راحت تهمت میزنین چرا همیشه حقو به خودتون میدین با یه واکسن بچتون ذهنش درگ ...

هرپس  از بیماریهای  مقاربتی که از طریق  رابطه جنسی دهانی، واژنی ،مقعدی منتقل می شه

در واقع یک زیگیل تناسلیه

همیشه ۱۸ساله هستم  
مطمئن باش حتی پزشک متخصص هم میومد ما با این نظرات باز هم مواجه میشدیم ولی کلا مهمون برنامه به واسطه ...

کارش واقعا ارزشمنده 

ولی کلا سلامت جسم وروان مردم برای دولت ارزشی نداره همه چیزم عیب وعار میدونن الان شبکه جم چقدر زیبا انیمیشن ساخته برای جلوگیری از تجاوز منی که ماهواره رو جمع کردمو همینا مجبور میکنن که دوباره نصب کنم که شاید بچم از یه شبکه ی بیگانه چیز یاد بگیره

خوشحال میشم پیجم 

خیلی بدجنسین خیلی خودخواهین دلتون به حاله آتناها و ستایشا و هزاران هزار بچه که در سال بهشون تجاوز میشه نمیسوزه؟بچه شما با یاد گرفتنه جاهایه حساسه بدنش با فهمیدنه اینکه هیچ کس حقه نوازششو نداره منحرف میشه؟مگه بچه ها مثه شماها تو دنیایه کثیفتونن خجالت بکشین حداقل از رویه اون طفله معصومایی که رفتن خجالت بکشین البته این حرفا تو کشوری که مویه بچه 7 ساله محرک محسوب میشه عادیه

🔴 آیا یاسمن اشکی سفیر سند ۲۰۳۰ است؟ ✍بقلم:  #پرستو_مروجی 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 هر چه کلنجار رفتم ...

بنظرم اینا فقط حاشیه سازیه اینا رو کسایی که با روحانی مخالف اند مینویسن و اونقدر بازی با کلمات میکنند که ادم فک میکنه داره فیلمنامه جنایی میخونه من خودم با روحانی مخالفم اما دیگه اینهمه حاشیه سازی کردن درست نیست

کارش واقعا ارزشمنده  ولی کلا سلامت جسم وروان مردم برای دولت ارزشی نداره همه چیزم عیب وعار میدو ...

دقیقا دیدم اون برنامه رو واقعا لذت بردم و افسوس خوردم که کاش همچین برنامه ای پخش میشد از صدا و سیمای خودمون

ینی خاک برسر هرکسی که بخواد واسه این ملت قدمی برداره

یادمه بابابزرگم میگفت زمان شاه مخترعین رو میبردن سربه نیست میکردن که مملکت پیشرفت نکنه و آگاهی مردم بالا نره

الانم همینطوره

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بعضیا مشخصه اصلا برنامه رو نگاه نکردن متوجه بیماری اون خانم نشدن 

فقط تا ی متنی رو میخونن کپی میکنن که مثلا بگن ما خیلی میفهمیم😂😂😂😂

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
هرپس  از بیماریهای  مقاربتی که از طریق  رابطه جنسی دهانی، واژنی ،مقعدی منتقل می شه د ...

بابا نگفت من هرپس دارم اصن دیدی برنامه رو یا تحلیلایه آبکیه روزنامه هایه زردو تکرار میکنی