2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
نخیر دکتر جان ویروسه هرپس 100ها نوع داره درست مثه هپاتیت که نوع هایه مختلف داره باعثه تاسفه که بدون ...

اولش که گفت دوست پزشکش !!! اینا رو گفته😂😂😂😂

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بدجنسین خیلی خودخواهین دلتون به حاله آتناها و ستایشا و هزاران هزار بچه که در سال بهشون تجاوز می ...

کلا پرت وپلاگویی جز اصول زندگی بعضی هاست این که همه چیز رو باغضب به هم وصل کنن موی دختر ۷ساله کی محرک بوده 

دوست عزیز در مورد این بیماری تحقیق کنید ضررنداره

همیشه ۱۸ساله هستم  

قبل از اینکه ی متن رو کپی کنید یا الکی از چیزی طرفداری کنید درباره اش تحقیق کنید یا حداقل یکم فکر کنید 

اخه اینجوری که تاپیک میزنید مضحکه بقیه میشید😉

هرپس  از بیماریهای  مقاربتی که از طریق  رابطه جنسی دهانی، واژنی ،مقعدی منتقل می شه د ...

میدونیم هرپس چیه..ایا یاسی اشکی گفت هرپس داره؟همچین حرفی رو زد اصلا؟گفت من نوع ژنتیکیه hpv رو دارم

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
کلا پرت وپلاگویی جز اصول زندگی بعضی هاست این که همه چیز رو باغضب به هم وصل کنن موی دختر ۷ساله کی محر ...

پرتو پلا حرفایه تو بود که حتی نتونستی با یه دلیله درست دفاع کنی هم فکرات تو دبستان مویه دختره 7 ساله رو به دلیله اینکه ناظمه مردشون تحریک میشده کوتاه کردن حیفه وقت که با نخود مغزایی مثه تو تلف شه بابا برو به تحلیلات برس 😂😂😂

ینی خاک برسر هرکسی که بخواد واسه این ملت قدمی برداره یادمه بابابزرگم میگفت زمان شاه مخترعین رو میبر ...

دقیقا یادمه نرگس کلباسی رو هم اورده بودن یه مشت بیشعور شروع کردن به پخش کردن عکسهای بی حجابش ینی اصلا ادم نمیدونه چی بگه

میدونیم هرپس چیه..ایا یاسی اشکی گفت هرپس داره؟همچین حرفی رو زد اصلا؟گفت من نوع ژنتیکیه hpv رو دارم

اصلا ندیده برنامه رو 

متوجه نشد که اون خانم گفت بیماریش مادرزادیه! اومده تهمت میزنه میگه معلوم نیست چجوری زندگی کرده که بیماری گرفته 😳😳

عزیزم کسانی که واکسن برای بچه‌ها میزنن باید منتظر عواقبش باشند واکسن ها فقط برای سلامتی نیست برای عق ...

الان شما عزين قضيه مطمئنيد؟؟؟

واقعا اطلاعات كافي دارين؟؟

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
قبل از اینکه ی متن رو کپی کنید یا الکی از چیزی طرفداری کنید درباره اش تحقیق کنید یا حداقل یکم فکر کن ...

بابا چه پرروئه یه حرفو شنیده اومده انتظار داشت همراهیشم بکنیم اینا دیگه چین😂😂😂

اصلا ندیده برنامه رو  متوجه نشد که اون خانم گفت بیماریش مادرزادیه! اومده تهمت میزنه میگه معلوم ...

حالا تهمت يا غيره تهمت

اينايي ك الان كامنت دارن ميدارن از اسلام و اسلام شناسي

حتما اينم ميدونن ك خدا گفته چيزي رو ك ديدي رو نبايد در موردش حرف بزني واي بحال چيزي ك نديدي 

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
اصلا ندیده برنامه رو  متوجه نشد که اون خانم گفت بیماریش مادرزادیه! اومده تهمت میزنه میگه معلوم ...

هوووف من دیگه حرفی ندارم فقط اعصاب ادم میریزه بهم😢

الان حتما روزشم گرفته منتظره اجره اخرویشم هست بعد میگن چرا جوونا بی دینو ایمانن 😶

بنظرم اینا فقط حاشیه سازیه اینا رو کسایی که با روحانی مخالف اند مینویسن و اونقدر بازی با کلمات میکنن ...

حاشیه سازی نیست خواهر من

توی این دوره نه لیسانس و دکترا میتونه کمکت کنه.. 

کسی که بتونه بفهمه رسانه تشخیص بده.. 

شما سعی کن بیشتر تحقیق کنی.. میفهمی چی به چی.. حزبی نکنید ماجرا.. دقیقاً همون پازلی که میخوان اتفاق بیافته.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

عزیز م hpv هم یک نوع بیماری مقاربتی که از راه مقعد و دهان وواژن منتقل میشه اطلاعاتتون روببرید بالا چه فرقی کرد

همیشه ۱۸ساله هستم