2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
الان شما عزين قضيه مطمئنيد؟؟؟ واقعا اطلاعات كافي دارين؟؟

عزیزم باور نکن این فقط زاییده یه ذهن بیماره 

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

من رفتم بحث با امثال اینا بی فایده است چون اصلا متوجه نمیشن شما چی میگید فقط ی چیزی که شنیدن رو هی تکرار میکنن ذهنشون قدرت درک مسائل و فکر کردن رو نداره فقط از زبونشون استفاده میکنن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم بحث با امثال اینا بی فایده است چون اصلا متوجه نمیشن شما چی میگید فقط ی چیزی که شنیدن رو هی ت ...

موافقم باهات منم اعصابم خورد شد

فكر نميكردم هنوز ادمايي با اينقدر سطح فكري پايين هست

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
الان شما عزين قضيه مطمئنيد؟؟؟ واقعا اطلاعات كافي دارين؟؟

بله ولی روی افکار مردم ما خیلی ساله که داره کارمیشه درواقع جنگ اینور مرزه 

همیشه ۱۸ساله هستم  
موافقم باهات منم اعصابم خورد شد فكر نميكردم هنوز ادمايي با اينقدر سطح فكري پايين هست

هست که وضع جامعه اینه دیگه عزیزم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
حاشیه سازی نیست خواهر من توی این دوره نه لیسانس و دکترا میتونه کمکت کنه..  کسی که بتونه بفهمه ...

فعلا شما همه چیزو حزبی دارین میکنین من تحقیق میکنم اما شما هم تحقیق کن استارتر داره میگه واکسن بزنن بچه ها بی حیا میشن الانم که مد شده هر تجاوزی رو ربط میدن به ۲۰۳۰ که اینا الکیه که ۲۰۳۰ اجرا بشه نمیدونم این حرفا رو از کجا در میارن 

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
من رفتم بحث با امثال اینا بی فایده است چون اصلا متوجه نمیشن شما چی میگید فقط ی چیزی که شنیدن رو هی ت ...

لطفاً میری برو تحقیق کن ماباهم دعوا نداریم داریم تبادل نظر میکنیم

همیشه ۱۸ساله هستم  
عزیز م hpv هم یک نوع بیماری مقاربتی که از راه مقعد و دهان وواژن منتقل میشه اطلاعاتتون روببرید بالا چ ...

من زبونم مو دراورد دیگه بحث با شما بی فایدس پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تکرار این برنامه رو از اپارات ببینید و بیشتر تحقیق کنید منم همینکارو میکنم

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
لطفاً میری برو تحقیق کن ماباهم دعوا نداریم داریم تبادل نظر میکنیم

والا من هیچ تبادل نظری ندیدم فقططط طوطی وار چندتا جملرو تکرار میکنی

منم میخوام برما اما حرصم میگیره همش برمیگردم😂😂😂

کارهایی می‌کنی برمی‌گردی چون ماباکسی جنگ نداریم بیاتو بحث شرکت کن  

همیشه ۱۸ساله هستم  
کارهایی می‌کنی برمی‌گردی چون ماباکسی جنگ نداریم بیاتو بحث شرکت کن    

عزیزه من فکرامون بهم نمیخوره توهین پیش میاد یه توهینیم کردم در جوابه توهینه خودتون که به خاطرش عذر میخوام

فعلا شما همه چیزو حزبی دارین میکنین من تحقیق میکنم اما شما هم تحقیق کن استارتر داره میگه واکسن بزنن ...

شما زمینه شو ندارید.. متوجه نمشید.. 

تخفیق کردند لطفاً به کسی بگید که تخصصی ای تی و فضا رسانه کار‌نکنه.. 

بهتون پیشنهاد میکنم کتب فضا رسانه ی و دنیا عنکبوت مطالعه کنید 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم