2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
چند بار محکم و پشته هم تاکید کرد ویروسش به راحتی از خیلی از راه ها منتقل میشه نه فقط از طریقه تماسه ...

تنها آرزوم در این لحظه....بیشتر شدن خانوم هاییی مثه شما...و مادری مثه شما......خدا حفظت کنه....

درضمن نوع انتقال این بیماری رو نوشته بیشتر از طریق مقربته ننوشته همه گفته بیشتر ینی از راه های دیگه ای هم احتمال داره 

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زمینه شو ندارید.. متوجه نمشید..  تخفیق کردند لطفاً به کسی بگید که تخصصی ای تی و فضا رسانه ...

حتما مطالعه میکنم .

چیزی دیگه نمیگم چون میدونم بحث هیچ فایده ای نداره و همچنان مقاومت میکنید.شاید اطلاعاتم کافی نباشه اما اینو خوب میدونم تهمت زدن کار درستی نیست .موفق باشید روز خوش

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
والا من هیچ تبادل نظری ندیدم فقططط طوطی وار چندتا جملرو تکرار میکنی

بله دوستان عزیز گفتن بیماری هرپس وربطی به ایدز ندارن گفتم   زیگیل تناسلیه و از راه مقاربت

گفتن hpv  وژنتیکیه منم گفتم تناسلی واز طریق مقاربت  دوستان با اصطلاحات متفاوت تعریف میکنن منم بیماری رو معرفی کردم همش یکیه وفرقی ندارن  یاشماخوب ماه عسل نگاه نکردیم یا خوب براتون جاننداختن

همیشه ۱۸ساله هستم  
حتما مطالعه میکنم . چیزی دیگه نمیگم چون میدونم بحث هیچ فایده ای نداره و همچنان مقاومت میکنید.شاید ا ...

خب خواهر من چرا فک میکنی همه تهمت زدند براشون اسون؟؟

حتما چیزی میدونیم‌که داریم پیشنهاد میکنیم دگه.. 

بله این خوب کار خیر.. مثل خانم کلباسی.. 

شوخی نیست قضیه ژنتیک و اینده بچه ها.. 

ان شاالله موفق باشید.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
عزیزه من فکرامون بهم نمیخوره توهین پیش میاد یه توهینیم کردم در جوابه توهینه خودتون که به خاطرش عذر م ...

ناراحت نمیشم چون شما مقصرنیستین اطلاع رسانی تو جامعه درست نیست همیشه مردم رو میترسونن تا کاری رو انجام بدن   و مردم هم ازترسشون گوش میدن

همیشه ۱۸ساله هستم  
اینا نوهایه اون مردمین که چند دهه قبل بهشون میگفتن قند استخوونه مردهاست نخورین گوش میکردن الان یکم آ ...

ای کاش گوش می‌کردن وقند نمیخوردن تالوزالمعده وکبد سالمی داشتن  وانقدر کبد چرب وفند توجامعه زیادنبود

همیشه ۱۸ساله هستم  
ای کاش گوش می‌کردن وقند نمیخوردن تالوزالمعده وکبد سالمی داشتن  وانقدر کبد چرب وفند توجامعه زیاد ...

این فتوا رو امیدوارم بدونین چه کسایی و به چه قصدی داده بودن حرفه اصلیه منو هم فکرام تو تاپیکه شما این بود که اگاهی بخشیه جنسیه به کودک هیچ منافاتی با شرعو دینو اسلامو انسانیت نداره قرار نیس شما به بچه راهایه ارتباطو یاد بدی نقاطه حساسه بدنش محافظت از اونا اموزش داده میشه و راجع به واکسن هیچ ایرادی نداره شما یه بچه رو واکسینه کنی در مقابله ویروسی که صدها مدل داره که فقط دوتا از این صدتا صرفا بر اساسه رابطه پیش میاد بقیه این ویروسها از طریقه لیزر تماسه پوستی امکانه انتقالشون هست ویروسه هپاتیتم راهایه انتقاله مختلف داره یکیشم ارتباطه جنسیه میشه گفت پس نباید بچه هامون بزنن؟

[QUOTE=60649661]این فتوا رو امیدوارم بدونین چه کسایی و به چه قصدی داده بودن حرفه اصلیه منو هم فکرام تو تاپیکه شما ای ...[

ما هم گفتیم آموزش صحیح وبه موقع  گفتم آموزش ببینید برای آموزش دادن نه اینکه هرکسی بانظرشخصیش آموزش بده بعد ندونه چه جوری جمعش کنه

همیشه ۱۸ساله هستم  

سلام من تو پیج خانمی هستم که تو کانادا زندگی میکنه البته فالورهای زیادی هم نداره کلا ۵۰۰۰تا این خانم هم گفتن تو کاندا این واکسن زده میشه برای بچه ها و این که  ویروس از  راه های مختلف انتقال پیدا. میکنه مثلا شما میری دستشوی به دستگیره دس میزنی اگه حامل ویروس باشی انتقال پیدا میکنه و اگه مادر باردار این ویروس رو داشته باشه باید سزارین بشه وگرنه از راه طبیعی نوزادم ویروس رو میگیره تو رو. خدا پشت دین و اسلام افکار بسته خودتون و وارد. جامعه نکنین اسلام این چیزی نیست که شما میگین چرا مردم و. از دین بیزار میکنید می خواین یه چیزی بگین دین و وارد میکنید اون. تجاوز یه گوشه از هزاران تجاوزی که اتفاق داره می افته تو کشور و ما نمیدونیم آدمای ما گرسنه حنسی شدن انقدر. که گفتیم هیس راجبش حرف نزنیم اسم پیچ هم هست mi.and.ardi