2821
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 192 پست
کلا پرت وپلاگویی جز اصول زندگی بعضی هاست این که همه چیز رو باغضب به هم وصل کنن موی دختر ۷ساله کی محر ...

دوست عزیز اینجا تبادل نظر یک درصدم احتمال بده شاید فکرت وبرداشتت اشتباهه 

این که ادم چیزای جدید یاد بگیره اصلا بد نیست

ولی شما از اول تاپیک روی نظر خودت تاکید داری و اصلا حرفی برای قانع کردن مخالفینت نداری 

میای یه خط تایپ میکنه توام با تمسخر و میری 

خوشحال میشم پیجم 
سلام من تو پیج خانمی هستم که تو کانادا زندگی میکنه البته فالورهای زیادی هم نداره کلا ۵۰۰۰تا این خانم ...

دوست عزیز برید ببینید پرفسور  عسکرخانی چی میگن ببینید چه بلایی سر کشور هند آوردن  الانم همون کار وبا کشور ما میکنن

تراریخته در هند روسرچ کنید 

یا عواقب واکسن ها یا کمی فکر کنید که چرامادربزرگهای ملایم نوع بیماری ها رو نداشتن یا چرا باید آنقدر مریض داشته باشم و اینهمه بیمارستان آخرشم تختهاکم باشه چکشی درمان نشه یاچرابیماریهای نادرتوکشورمون زیادبخورید حرف حرف یه توطئه است ...

همیشه ۱۸ساله هستم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توطئه از طرف کی؟

مافیای واکسن

نشنیدین موضوع تراریخته ها رو

واردات دارو....

هربیماری که رواج پیدامی کنه یه داروی خارجی براش میاد 

مثلاً نمک یددار که باعث فشار خون و ضعیف شدن چشم الان کشور خارجی داروی فشار خون و دستگاه عمل چشم رو وارد میکنم و.....لیزر لیزیک...

دوستم چرا دکتر روازاده روتو شبکه های ماهواره ای آنقدر می‌کوبند چرا پرفسور کردواحدی اینهمه فریاد می زنه کسی محلش نمیاره...

همیشه ۱۸ساله هستم  

عزیزم این فقط تو ایران نیست من میگم تو کانادا هم میزنن یعنی اونجا هم داره تو. تمام دنیا هستش شما سیاسیش میکنی موضوع رو بعضی از مریضی ها به خاطر صنعتی شدن زندگی ها هستش مثل بیمار قند که به بیماری قرن بیست یک معرفهاین بیماری ها هم به همون شکل.

دوست عزیز اینجا تبادل نظر یک درصدم احتمال بده شاید فکرت وبرداشتت اشتباهه  این که ادم چیزای جدی ...

دوست گرامی  اینو هم ببیین

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

سرت درد میکنه ها . من اگه میخواستم این مطلب رو تو نی نی سایت بزارم تاپیک رو قفل میکردم . همین که ی عده میخونن کافیه . واقعا فکر میکنی با توضیحاتت کسی نظرش رو تغییر میده ؟

نمیدونم آدم هایی که اینجا نظر گذاشتن . مستند عوارض و خطرات  این واکسن رو دیدن یا نه ؟

جالب بود یکی گفته بود به بچه ام تزریقش میکنم !😐

من ك نديدم

اما مافياي دارو وجود داره!

در همه جاي دنيا

در كشورهاي با سيستم درماني ضعيف همچون ايران بيشتر جاي جولان و تجارت دارند

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من ك نديدم اما مافياي دارو وجود داره! در همه جاي دنيا در كشورهاي با سيستم درماني ضعيف همچون ايران ...

سیستم درمانی ضعیف نیست متاسفانه مافیای واردات داروقویه  

همیشه ۱۸ساله هستم  
سرت درد میکنه ها . من اگه میخواستم این مطلب رو تو نی نی سایت بزارم تاپیک رو قفل میکردم . همین که ی ع ...

ممنون از نظر خوبتون ،

خوب نظرشماچیه عزیزم پیشنهاد تون چیه چه کنیم که هموطنهامون آگاهانه کاری روانجام بدن وعادت نکنن از ترس واز روی عادت،یاباتبلیغ وبزرگنمایی مسایل کاری روپیش ببرن؟

همیشه ۱۸ساله هستم  
ممنون از نظر خوبتون ، خوب نظرشماچیه عزیزم پیشنهاد تون چیه چه کنیم که هموطنهامون آگاهانه کاری روانجا ...

باید برای بیان هر مطلبی از قبل اطلاعات کسب کنیم . اطلاعاتی که بتونیم جواب درست به سوالها بدیم . 

با این حجم از تبلیغات و احاطه ی رسانه .

باید وقتی وارد بحثی میشیم حتما  چپمون پر باشه . مخصوصا وقتی شروع کننده بحث هستیم.

و اطلاعاتی که در اختیار دیگران میزاریم باید جامع باشه .

مثلا مطلب طب اسلامی ای که گذاشتید ی چیز کلیه .

کانال های طب اسلامی در مورد تک تک موارد پست شما توضیحات و مطالب زیادی دارن . پست شما دراون کانال جنبه ی آگاهی بخشی داشته . اما وقتی شما اون رو از باقی مطالب کانال یا سایت جدا کردید و اینجا گذاشتید . باید برای موارد مختلف رو همونجا توضیح میدادید.

مثل همون استفاده سنا.

ممکنه کسی از مطلب شما بدون خوندن بقیه تاپیکتون استفاده کنه و متضرر بشه.

به این کانال در سروش برید در مورد سواد رسانه ای و فضای مجازیه . مطالب مفیدی داره.

2824
2823
2791
2779
2792