2777
2789
عنوان

ماه عسل

2682 بازدید | 192 پست

️برنامه پرمخاطب ماه عسل در روز سه شنبه ۸ خرداد حرکتی شگفت آفرید! بطوری که اجرای سند ۲۰۳۰ در کشور کاملا موجه و مطلوب جلوه گر شود و تبدیل به مطالبه مردمی شود. و فراتر از آن؛ بخشی از هزینه ها هم از مردم جمع آوری شود!!

☀میهمان برنامه مدعی میشود در ۱۷سالگی در «آمریکا» به بیماری « ژنتیکی» ای مبتلا شده که علائمش شبیه ایدز بوده و از ۱۴۰ بیمار تنها او زنده مانده و  به دلیل تشابه بیماری اش با ایدز، «نذر» کرده بیاید ایران و «مردم ایران» را از خطرات «ایدز» آگاه کند!!!!

او در ادامه از خطر بیماری تناسلی دیگری می گوید که بعضی از  انواعش سرطانزاست!! و مدعی میشود یک سونامی خطرناک طی ده سال آینده زنان و مادران ایرانی را تهدید می کند لذا باید کودکان ایرانی واکسن پیشگیری از ویروس آن بیماری تناسلی را دریافت کنند.

( پیدا کنیم پرتقال فروش را!)

ادامه در پست بعد👇👇👇

📡 @irismed.ir

همیشه ۱۸ساله هستم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه ...

☀️مشخص نیست  این خانم جوان که در «جامعه آمریکا»  با آن سطح از آموزش های  باز جنسی زندگی کرده و هم چنان شاهد بروز بیماری HIVو HPV بوده، چگونه همان نسخه آموزش صریح را برای «جامعه ایرانی» توصیه می کند؟!  

چگونه واکسینه کردن کودکان نه ساله پاک ما را توجیه می کند؟ بر چه مبنایی ادعا میشود که زنان و دختران ما شدیدا در خطر هستند؟گذشته از آن ️ آیا انجام این واکسیناسیون افراد را در رفتارهای ناهنجار جری تر نمی کند؟

☀️تحمل مواجهه با  شرح بدون پرده و شرم آور این مسائل میان دو نامحرم و پخش برنامه  در ساعات معنوی قبل از اذان مغرب و افطار در جمع خانوادگی، خود دردی است وصف ناپذیر که تنها افرادی که برنامه را دیده باشند آن را درک می کنند و انصافا جای تعجب دارد.

☀️ این قبح شکنی بی سابقه در شرایطی جلوی چشمان میلیونها بیننده رقم خورد که بواسطه همزمانی آن با واقعه ناگوار و شنیع اخیر در جامعه، امکان پذیرش  و همدردی با این سخنان بیشتر شده و مقاومت ذهنی افراد کمتر شده است

گویا سناریویی مهیا بود تا در اولین فرصت فراهم شدن زمینه اجتماعی، چنین نمایشی اجرا شود.

در حالی که دین ما برنامه آموزشی و تربیتی دقیقی دارد، همان طور که نظام بهداشت و سلامت کاملی دارد چه نیازی به نسخه ها و خزعبلات بسیار پر آسیب غربی در جامعه اسلامی داریم؟

🚨 چقدر مافیای پزشکی قوی عمل میکنه و چه اتاق فکر دقیقی پشت این جریاناته.

بیایید به گفته امام علی (ع) در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه پیرامون محیطمون اطلاعات کسب کنیم.

تا لااقل اگر جلوی اونو نمیتونیم بگیریم نذاریم کلاه سرمون بره.

📡 @irismed.ir

همیشه ۱۸ساله هستم  

منم تو اینستا دیدم که قبلا خودش گفته بیماریشو توی بمباران عراق گرفته...نمیدونم اینهمه تناقض واسه چیه؟؟؟!!

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
منم تو اینستا دیدم که قبلا خودش گفته بیماریشو توی بمباران عراق گرفته...نمیدونم اینهمه تناقض واسه چیه ...

برای اینکه مافیای وا ک س ن بیشتر سود کنه

همیشه ۱۸ساله هستم  

مسخرست

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 
برای اینکه مافیای وا ک س ن بیشتر سود کنه

اره...میگن دراویشم اومدن توی این بحث اموزش جنسی به کودکان،توی روزنامه ها مطلب مینویسن

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

عزیزم جدای از حرفهای اون خانوم اینکه ما بتونیم یه واکسنی رو تو کشور تولید کنیم خودش دستاورد مهمیه .

حالا نگفت که 9 سالگی برین واکسن بزنین بعد با خیال راحت  با هر کسی رابطه داشته باشین .اون دیگه به شعور هر کس برمیگرده که از علم چه استفاده ای بکنه .

به هر حال هستن افرادی که ناخواسته مبتلا میشن .

اگر این واکسن رو بزنن به طبع پیشگیری از بعضی بیماریهاست .