2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
همین که رواج این مسئله رو راحت وبی پروا کرد وذهن خیلی ها رو درگیر  به قول معروف قبح این موضوع ...

عزیزم انقدر متحجرانه صحبت نکن یعنی نباید درباره مسائل جنسی صحبت کرد چون قبحش میشکنه؟؟تا کی قراره اینجوری فکر کنیم؟اینطرز تفکر نتیجش شده همین تجاوزهای اخیر که دامنگیر بچه هامون شده.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
منم برام سواله این خانوم چه جوری مبتلا شده؟یعنی راه انتقال این بیماری فقط رابطه نامشروعه؟؟

خودش قبلا فک کنم با رادیو فردا مصاحبه کرده بوده گفته من بیماریمو از بمباران عراق گرفتم...واقعا مشخص نیست کدوم حرف راستشه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقدر متحجرانه صحبت نکن یعنی نباید درباره مسائل جنسی صحبت کرد چون قبحش میشکنه؟؟تا کی قراره این ...

بیان مسائل جنسیم خودش پله پله اس...نه که بیای بچه رو تو سن 8..9..سالگی با چیزایی اشنا کنی که اصلا مناسب سن و فهمش نیست

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
گلم درسته بعضیا به اسلام اعتقاد ندارن؛ولی چه خوبه که یادبگیریم؛هر قوانینی که خدا واسمون وضع میکنه به ...

حرفه واکسن یا اروپا و آمریکا نیست....جامعه ی ما با این وضعیت به سمته فحشا و بی بنداری رفته....واقعا خودمونو گول نزنیم....

حرفه واکسن یا اروپا و آمریکا نیست....جامعه ی ما با این وضعیت به سمته فحشا و بی بنداری رفته....واقعا ...

خب اگه واقعا چارچوبا برامون مهم بود؛جامعه به این سمت نمیرفت...نمیشه گفت بیاید واکسن بزنید بعدش ازادید هرکاری خواستید کنید

درمورد بیماریش 100 درصد...بقیه حرفاشم به درد اینجا نمیخوره به نظرم..چون ما تو اسلام محرم و نامحرم دا ...

تو اسلا م داریم ولی شما بگو کجا اینها رعایت میشه؟

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

یه چیزی بگم دوستان دلیل و موضوع اصلیه اون برنامه یه جورایی تذکر به خانواده ها برای تجاوز های اخیر به کودکان  و تاثیرات رابطه های جنسیه نامشروع بود کسی که برنامرو کامل دیده باشه متوجه میشه که مدام گریز میزدن به این مسئله و حرف اصلیشون این بود.بیماری اون خانوم تو حاشیه بود.کاریکه اون خانوم داشت برای بچه ها و خانواده ها میکرد تو اولویت بود مسلما برای صحبت کردن درباره این موضوع هیچکدوم از خانواده های بچه های قربانیه تجاوز جنسی حاضر نمیشدن بیان تو برنامه از طرفیم رسانه ملی یه محدودیت هایی داره پس بهترین مهمانی که میشد برای بحث درباره این موضوع دعوت کرد یه فعال در این زمینه بود.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
عزیزم انقدر متحجرانه صحبت نکن یعنی نباید درباره مسائل جنسی صحبت کرد چون قبحش میشکنه؟؟تا کی قراره این ...

آنقدر همه چیز رو به اسم آموزش تو جامعه رواج دادیم تاشد این

آنقدری که ما ذهنمون رو در گیر این مسایل میکنیم  درگیر پیشرفت علم کرده بودیم بهتر نبود...

همیشه ۱۸ساله هستم  
خب اگه واقعا چارچوبا برامون مهم بود؛جامعه به این سمت نمیرفت...نمیشه گفت بیاید واکسن بزنید بعدش ازادی ...

آخه بدبخت کی گفت واکسن بزن بعد هر کاری کن...‌گفت انواع ویروس ها که راه انتقالشون فقط و فقط رابطه ی جنسی نیست...شاید ندونسته تو استخر و با تاتو و یا هر چی فرد مبتلا بشه....ندونسته وارد این قضیه بشه فردای روز بحث بچه دار شدن و ازدواج هست این چرخه ادامه پیدا میکنه جلوگیری از شایع شدن........حرفه شما دقیقا واسه اون اوایله کشف ویروس ایدزه که نا آکاه بودیم وقتی کلمه ایدز گفته میشد سریع رابطه جنسی تو ذهنمون خطور میکنه....بیایین یکم آگاهانه به این قضیه نگا کنیم

تو اسلا م داریم ولی شما بگو کجا اینها رعایت میشه؟

خب همین دیگه...این واکسن اصلا نمیتونه پیشگیری یا جلوگیری کنه از گرفتن این بیماری ها...یه تبلیغ دروغین بوده

مادربزرگم خدا رحمتشکنه میگفت بچه مثل خمیر میمونه اگه دستتو زیادی شل بگیری از دستت میره. اگه خیلی سفت بگیری از لای انگشتات تیکه تیکه میزنه بیرون. ولی اگه متعادل بگیری هم تو دستت میمونه هم خوب فرم میگیره

مسئله اینجاست که تعادل نداریم تو هیچی

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

من برنامه ماه عسل رو ندیدم ولی اینو میدونم باید به بچه ها متناسب سنشون مسائل جنسی رو توضیح داد . مثلا  بچه شش هفت ساله یا کوچیکتر همینقدر که بدونه یسری جاهای بدنش خصوصی هست و هیچکس حق نداره دست بزنه یا ببینه و هر کس خواست دست بزنه باید بیاد و به مامانش بگه کافیه و همینجور با افزایش سن اموزش ها بیشتر بشه.

نه به بعضی خانواده ها که حتی پریود شدنم برا بچه توضیح نمیدادن و میگفتن زشته😐 نه اینکه بعضیا برا بچه نه ساله همه چی رو میگن☹

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁