2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
خب همین دیگه...این واکسن اصلا نمیتونه پیشگیری یا جلوگیری کنه از گرفتن این بیماری ها...یه تبلیغ دروغی ...

چی بگم والا . شنونده باید عاقل باشه

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
آخه بدبخت کی گفت واکسن بزن بعد هر کاری کن...‌گفت انواع ویروس ها که راه انتقالشون فقط و فقط رابطه ی ج ...

عکس نوشته هایی که دوستان گذاشتنو بخون

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیان مسائل جنسیم خودش پله پله اس...نه که بیای بچه رو تو سن 8..9..سالگی با چیزایی اشنا کنی که اصلا من ...

فکر نکنم این واکسن اگه وارد ایران بشه مثل واکسن سه گانه و..اجباری بشه به هرحال اختیاریه مثل واکسن انفولانزا به هرحال من اگه این واکسن وجود داشته باشه کودکمو واکسینه میکنم چون از اینده و اتفاقایی که قراره برای بچه هام بیفته خبرندارم با این اوضاع جامعه.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
فکر نکنم این واکسن اگه وارد ایران بشه مثل واکسن سه گانه و..اجباری بشه به هرحال اختیاریه مثل واکسن ان ...

خود دانید...ولی هیچ وقت به حرفای یه دروغگو اعتماد نکنید

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

خدای مهربونمون هرچیزی رو سر جاش قرار داده چراسعی میکنیم بادرگیر کردن ذهن کوچولو هامون اونها رو از زندگی سالم بازداریم  

همیشه ۱۸ساله هستم  

نظرات بسته بعضی هامون....میدونین مثله چی میمونه...دختر خانومی وقتی میخواد با دوس پسرش بره بیرون یا بره خونش آیت الکرسی میخونه.......بیاین با هم بگذریم از این که این دروغه اون دروغه...تبلیغه...کاره آمریکاست و ....ما مسلمانیم اینا زشته...اصله مساله اینه که لاقل به هر نحوی نزاریم بچه هامون به تباهی برن

منم اصلا از برنامش خوشم نیومد .

بابا یه برنامه ایه که خونواده داره میبینه .پسر نوجوون نشسته .دختر جوون نشسته .کنار پدر و مادر .این چه حرفایی بود که بین دو تا نامحرم گفته شد .زشته بخدا .من همون لحظه به همسرم گفتم .اگه بچه هام بزرگ بودن صد در صد کانال و عوض میکردم .نظر منه شاید خیلیا براشون مهم نباشه

دختره نشسته روبه رو علیخانی اسم واژن و نزدیکی و رحم و تخمدان میاره .والا بخدا درست نیست

اللهم عجل لولیک الفرج
آنقدر همه چیز رو به اسم آموزش تو جامعه رواج دادیم تاشد این آنقدری که ما ذهنمون رو در گیر این مسایل ...

اتفاقا اینهمه دمکنی گذاشتن رومسائل مارو به اینجا رسوند.عصر ارتباطاته عزیزم شما درست و سنجیده به فرزندت اموزش ندی با گوشی و لپ تاپش یه جور دیگه درگیر میشه.مگه اینکه کلا نزاری دور و بریات از تکنولوژی استفاده کنن

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
خدای مهربونمون هرچیزی رو سر جاش قرار داده چراسعی میکنیم بادرگیر کردن ذهن کوچولو هامون اونها رو از زن ...

عزیزم ذهن کوچولوهامون از روزی که هر کدوم یه موبایل و تبلت گرفتن دستشون و آزادانه تو اینترنت گشتن خراب شد نه اینکه با اموزش درست بخواد خراب بشه

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
مادربزرگم خدا رحمتشکنه میگفت بچه مثل خمیر میمونه اگه دستتو زیادی شل بگیری از دستت میره. اگه خیلی سفت ...

چه حرف زیبایی ای کاش این تو کت بعضی مثلاً روشنفکران و آزادی خواههامون می‌رفت  

همیشه ۱۸ساله هستم  
عکس نوشته هایی که دوستان گذاشتنو بخون

خوندم قربونت....اصن من کاری به این خانومو و برنامه ندارم...‌فک کنیم یه دروغه واسه آگاهیه ما....مثه این میمونه که به بچمون بگیم اگه دست به چیزای خطرناک بزنیم هاپو میخورتت....حالا اگه این خانوم نبود....میتونی کتمان کنی بیماریهارووو....میتونی تقوا پیشه کنی ولی خدای نکرده از راهی که به عقل نمیرسید بگیریو بگیم کاره آمریکاست و تبلیغه....البته دور از جونتا...منظورم اصن شما نیستیا لفظه گویش بود....

اتفاقا اینهمه دمکنی گذاشتن رومسائل مارو به اینجا رسوند.عصر ارتباطاته عزیزم شما درست و سنجیده به فرزن ...

دمکنی نزارروش ولی به موقع باربزار که همجنس باز نشن.....

همیشه ۱۸ساله هستم  
منم اصلا از برنامش خوشم نیومد . بابا یه برنامه ایه که خونواده داره میبینه .پسر نوجوون نشسته .دختر ج ...

اره اسم واژن اومد علیخانی حالی به حالی شد.چه قدر عقب افتاده اخه خدایااااا

عزیزم ذهن کوچولوهامون از روزی که هر کدوم یه موبایل و تبلت گرفتن دستشون و آزادانه تو اینترنت گشتن خرا ...

پس باید اول آموزش تبلت و اینترنت  رو میدادم چرا ندادن  

همیشه ۱۸ساله هستم