2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
دمکنی نزارروش ولی به موقع باربزار که همجنس باز نشن.....

شما نگران نباش عزیزم من دراین باره اول اموزش دیدم بعد بچه اوردم

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
خوندم قربونت....اصن من کاری به این خانومو و برنامه ندارم...‌فک کنیم یه دروغه واسه آگاهیه ما....مثه ا ...

عزیزم من اصلا نخواستم کتمان کنم...ولی ایا با این واکسن میشه جلوشو گرفت؟؟؟!!! نه...

بهتره به جای اینکه لقمه رو دور سرمون بچرخونیم؛یکم رو فرهنگمون کار کنیم ارزشایی که مردنو دوباره زنده کنیم

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس باید اول آموزش تبلت و اینترنت  رو میدادم چرا ندادن    

واقعا نمیدونم چرا ندادن تو کشور ما اصلا از هیچی درست استفاده نمیشه😑

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

هرچقدرهم که اموزش جدی به بچه هامون بدیم بازهم چلوی همچین اتفاقاتی صددرصد گرفته نمیشه....الان همین موردی که اخیرا اتفاق افتاد ایا واقعا ن پسربچه های14،15ساله انقدر بی اطلاع بودن؟اونم بچه های منطقه2تهران...!!!.هیچکدوم به پدرمادر اطلاعی ندادن چرا چون صمیمت و رفاقت و اعتماد بین والدین و بچه ها ازبین رفته هرکی تو خونه سرش تو کارخودشه پس اینکه بگیم لغو2030همچین مشکلاتی به بار میاره از بیخ و بن غلطه

لطف حق شامل شده بر حال ما...

دوستان فقط هیچی رو بدون تحقیق قبول نکنید کاش به جای ایشون حداقل یک متخصص عفونی یا ویروس شناس صحبت می کرد من بعد برنامه با فردی که دوره عمومی ایش رو تازه تموم کرده بود صحبت کردم با اینکه میگفت یک ویروس شناس یا متخصص بهتر میتونه نظر بده ولی گفت حتی با اطلاعات اون فرد که عمومی رو تازه تموم کرده بود هم  خیلی از حرفاش از لحاظ علمی تناقض داشت و بزرگنمایی و دروغ تو حرفاش کاملا معلوم بوده

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
هرچقدرهم که اموزش جدی به بچه هامون بدیم بازهم چلوی همچین اتفاقاتی صددرصد گرفته نمیشه....الان همین مو ...

عاشقت شدم با امضات😍

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
عزیزم من اصلا نخواستم کتمان کنم...ولی ایا با این واکسن میشه جلوشو گرفت؟؟؟!!! نه... بهتره به جای این ...

بله صد البته حرفه شما درست....ولی چیزهای دیگه مثله استخر و ....ربطی به فرهنگ نداره....به هر نظره دیگه هر نظریم محترمه.آرزوی سربلندی و سلامتی دارم واست

واژن و تخمک عین کلیه و فلب عضو عادیه بدنه چرا باید اسمش نیاد توی تلوزیون

واقعا باورم نمیشه کسایی این حرفا رو بزنن که رنج سنیشون زیر 30 هست

هر چی تا حالا سرمون اومده از قایم موشک بازیه

خود اسلام هم تو توضیح المساعل بی پرده اونهمه مساعل رو مطرح کرده

نسبت به سن باید یه مساعلی برای بچه باز بشه 

درمورد بیماریش 100 درصد...بقیه حرفاشم به درد اینجا نمیخوره به نظرم..چون ما تو اسلام محرم و نامحرم دا ...

كدوم يكي از مسائل اسلامي الان تى جامعه داره رعايت ميشه

؟؟؟😏😏😏

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

با درگیری ذهنه بچه ی ۹ ساله اونو از کوکانش محروم میکنیم؟؟؟؟؟؟با آموزش و راه درست نشون دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس ذهنشونو درگیر نکنین تا آتناها زیاد بشه......تا تجاوزها زیاد بشه.....تا محارمش دست درازی کردن لال بشه از ترس نگه......تا بزرگ شه بشه یه عقده ای ....بگه مامانم کاش بهم یاد میداد میگفت.....واقعا بعضی از خانوم ها کجا زندگی میکنین که از احوالات جامعه بیخبرین....

كدوم يكي از مسائل اسلامي الان تى جامعه داره رعايت ميشه ؟؟؟😏😏😏

ضررشو خودمون میبینیم متاسفانه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
واژن و تخمک عین کلیه و فلب عضو عادیه بدنه چرا باید اسمش نیاد توی تلوزیون واقعا باورم نمیشه کسایی ای ...

مردیم و نتونستیم به بعضیا اینچیزارو بفهمونیم.همینه که اوضاع مملکتمون اینه...