2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست

هر چیزو به مملکت و گرونی ربط ندیم....بگیم جامعه ی من خودم و خونوادم متشکل از فرزندم همسرم و خودم تا میتونم جامعه ی کوچیکه خودمو کنترل کنم.....فک کنین خونتون وسطه جنگله و اطراف پره گرگه و میدونم که گرگا کی این اطراف میچرخن و دانسنته از وجوده گرگا به بچم بگم برو بیرون بازی کن چون من درگیر مسایل مادر شوهرو و خواهرشورو و...هستم و به بچمم نگم بیرون گرگه چون میترسه دیگه نمیره تو خونه میشینه اعصابه منو خورد میکنه.....اینه طرز فکرتووون.

واقعا نمیدونم چرا ندادن تو کشور ما اصلا از هیچی درست استفاده نمیشه😑

چون پیشگیری اولویت نداره توهمه زمینه ها فقط درمان می‌خوان بکنن که اونم سر کاریم 

همیشه ۱۸ساله هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان فقط هیچی رو بدون تحقیق قبول نکنید کاش به جای ایشون حداقل یک متخصص عفونی یا ویروس شناس صحبت می ...

بله عزیزم دقیقا صحبت ماهم سرهمینه 

مثلاً روشنفکرن ولی به جامعه آسیب میزنن

همیشه ۱۸ساله هستم  

اين بيماري فقط از راه جنسي انتقال داده نميشه

از راه حتي تماس پوستي هم انتقال داده ميشه

پس بهتره واكسنش زده بشه

اينم مثله سرخك و سرخچه و هزار جور بيماري ديگه

همين ايدز مگه فقط از راه جنسي انتقال پيدا ميكنه

اين همه راه انتقال ك خوده طرف توشون دخيل نيس

واقعا اگه واكسن ايدز بود نميرفتين بزنين؟؟؟؟

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
با درگیری ذهنه بچه ی ۹ ساله اونو از کوکانش محروم میکنیم؟؟؟؟؟؟با آموزش و راه درست نشون دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

دنیای کودکانه بچه هامون خیلی وقته کهـبهم ریخته بعضیا تو خواب خرگوشین متاسفانه.اگه همه مادرا به بچه هاشون اموزش میدادن که با مواجهه با این مسائل فورا جیغ بکشن و کمک بخان مقاومت کنن به غریبه ها اعتماد نکنن و خودمون نزاریم بچه هامون تو این موقعیت ها قرار بگیرن چه قدر این مسائل کم میشد؟؟ فقط بلدیم دست به دامن خدا بشیم که خدایااا بهم بچه بده دهن مادرسوهرخواهرشوهرمو ببندم!!!همین چند رور پیش همینجا یه تاپیک بود درباره اسیب های جنسی که نسل ما درکودکی دیدن.نسل مایی که حتی درباره پریود شدن همـباهامون صحبت نمیکردن اگه صحبت نکردن قبحو نمیشکنه پس اینهمه ازار که ازش صحبت میشد چه جوری اتفاق افتاده!!فکر میکنین تو گذشته کم بودن اتناها و نداها؟ بودن اما جایی نبود که مطرح بشن.اینهمه تجاوز تو دوسال اخیر کدومش رسانه ای شد؟؟ هیچکدوم.نسل ما فقط تلوزیونو داشتیم دیگه هیچی نمیگفتن ماهم بیخبر سرمون تولاک خودمون.اما دیگه نزاریم با جمله نگو قبحش میریزه چشم و گوش بچه وامیشه چشم و گوش بچه هامونو جاهای دیگه باز کنن...

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

ما داریم ب عقب بر میگردیم.با اینهمه بی بندوباری.بعدم تا یکی حرف میزنه میگیم امله.😷

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
ضررشو خودمون میبینیم متاسفانه

بله من منكر مسائل اسلامي ك بنفعمونه نيست

ولي اينو بايد بدونيم ك اين بيماريها فقط از راه ارتباط جنسي انتقال داده نميشه

پس بهتره پيشگيري كنيم و واكسنشو بزنيم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

و دوستان یک چیزی رو هم در نظر بگیریم چرا ما خودمون چیزایی که دوست داریم انجام بدیم و جامعه در مقابلش داره مقاومت میکنه رو به غرب و امریکا و کشورهای پیشرفته ربط میدیم خود همین کشورها تو سمینارهای سالانه و دوره ایشون دنبال راه حلی برای کنترل انتقال بیماری های مقاربتی مثل hiv hpv hsv و... هستند چون تو همه مقالاتی که با موضوع بیماری های مقاربتی چاپ میشه اولین راه حل وفاداری و تعهد و یک کلام نداشتن شرکای جنسی متعدد است دومین در مورد hpv غربالگری سومین واکسیناسیون و..

حالا ما راه حل اول و دوم گذاشتیم رفتیم سراغ سومی چرا چون یک نفر نذر کرده که در ایران فران کار را بکند و...بعد با ترساندن مردم پول هم جمع کنیم؟! خود همین کشورها میگن امار شون رو به گسترش و واکسن نمیتونه صد در صد پیشگیری کنه فقط وخامت بیماری رو کمتر میکند

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
با درگیری ذهنه بچه ی ۹ ساله اونو از کوکانش محروم میکنیم؟؟؟؟؟؟با آموزش و راه درست نشون دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

عزیز م نگید کلا درست نیست وازاونطرف گفتن کلا هم می‌تونه مشکل ساز بشه پس باید اول آموزش دادن درست رو یاد بگیریم بعد آموزش بدیم  

همیشه ۱۸ساله هستم  

تورو خدا اینقدر چرت و پرت نگین اگه مشکل سند ۲۰۳۰ که کاش اجرا میشد چرا سعی دارید همه چیو دروغ جلوه بدین؟مثلا که چی واقعا؟اون شب که برنامه پخش شد کلی ادم متوجه شدن در معرض این بیماری هستند یا این بیماریو گرفتن یه ادم خوب پیدا میشه با خاک یکسانش کنید ببینم کجا رو میگیرید

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔

فقط صفحه اول رو خوندم 

متاسفم برای اینکه شما ها چقدر ملت بی جنبه ای هستید 

واقعا حال ادم بد میشه از این همه کوته فکری 

ی خانم اومده درباره پیشگیری از بیماری صحبت کرده کجاش بد بود؟؟؟؟ کی گفت واکسن بزنید بعد برید هرکاری خواستید بکنید؟؟؟؟؟؟

یکم از عقلتون استفاده کنید 😳😳

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

همیشه تو تاریخ ایران بعضیا اینجوری در مقابل علم جبه گرفتن و اونو حروم دونستن 

الان به خاطر هموناس که وضعیت ما اینه 

وگرنه این خانم تو برنامه خیلی هم سربسته توضیح میداد و نگفت برو تو نه سالگی واکسن بزن