2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست
اين بيماري فقط از راه جنسي انتقال داده نميشه از راه حتي تماس پوستي هم انتقال داده ميشه پس بهتره وا ...

عزیزم کسانی که واکسن برای بچه‌ها میزنن باید منتظر عواقبش باشند واکسن ها فقط برای سلامتی نیست برای عقیم کردن وکند ذهنی وهزار درد است که باز شما نیاز به دارو پیداکنید  یکم سیاسی زندگی کنید توجامعه

همیشه ۱۸ساله هستم  
آخه بدبخت کی گفت واکسن بزن بعد هر کاری کن...‌گفت انواع ویروس ها که راه انتقالشون فقط و فقط رابطه ی ج ...

چند بار محکم و پشته هم تاکید کرد ویروسش به راحتی از خیلی از راه ها منتقل میشه نه فقط از طریقه تماسه جنسی  شماهاواقعا بهد از این همه افتضاح تو حوزه تجاوز به کودک هنوزم از عقایده مسخرتون دست برنداشتین؟نتیجه طرزه فکره شماها میشه امیر حسینه 17 سااه قاتله ستایشه 7 ساله مگه اومدن نحوه رابطه رو توصیح دادن؟الان دختره 12 ساله میره اپلاسیون استخر دقیقا جاهایی که امکانه انتقاله اون ویروس هست چه اشکال داره واکسنشو بزنه ایمن شه؟دوستم منطورم شما نبود چون موافقتون بودم شما رو ریپلای کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاری به راست ودروغ این خانم ندارم 

ولی توی  خیلی از پستها خوندم که چرا اینقدر رک وبی پرده صحبت میکرد  ،که من اشکالی نمیبینم خیلی از مشکلات توی کشور ما مثل تجاوز ،مشکلات زناشویی ،اموزش های لازم سن بلوغ برای بچه ها و......به خاطر شرم وحیای الکی داره توی کشورمون روز به روز بیشتر میشه

کی گفته چون ما توی کشورمون روابط محرم ونامحرم داریم خیلی از چیزا به دردمون نمیخوره خانما شما اگه الان توی یه مدرسه ی دبیرستان دخترانه برین تفاوت بچه ها رو بل ده سال پیش کاملا متوجه میشین 

حیلی ها هستن قبل ازدواج رابطه ی جنسی رو تجربه میکنن نباید سرمونو زیر برف کنیم

خوشحال میشم پیجم 

بعد شما اصلا برنامه رو دیدی داری اینارو میگی؟میگفت من ژنیتیکی این بیماریو دارم اما چون این بیماری شبیه به ایدزه داره واسه اونا تلاش میکنه دختره نوع ژنتیکی hpv رو داشت

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
فقط صفحه اول رو خوندم  متاسفم برای اینکه شما ها چقدر ملت بی جنبه ای هستید  واقعا حال ادم ...

لطفاً بقیه رو بخونید بعد نتیجه گیری کنید

همیشه ۱۸ساله هستم  
فقط صفحه اول رو خوندم  متاسفم برای اینکه شما ها چقدر ملت بی جنبه ای هستید  واقعا حال ادم ...

من موندم چی بگم

ملت ایران خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن

فک میکنن کل دنیا دارن نقشه میکشن مارو نابود کنن،ویروسیمون کنن،چشم وگوشمونو باز کنن 😂😂

همه چیم تقصیر آمریکا وتلگرامه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بعد شما اصلا برنامه رو دیدی داری اینارو میگی؟میگفت من ژنیتیکی این بیماریو دارم اما چون این بیماری شب ...

اصن برنامه رو ندیدن😁😂😂اون خانوم به هیچ عنوان نگفت من هرپسه تناسلی دارم گفت یه بیماریه نقصه ایمنی دارم خیلی زشته اینجوری تهمت زدن خانومایه با پروا و با حیا

خدای مهربونمون هرچیزی رو سر جاش قرار داده چراسعی میکنیم بادرگیر کردن ذهن کوچولو هامون اونها رو از زن ...

چه درگیری؟؟؟ بچه واکسن بزنه ذهنش درگیر میشه؟؟؟ مگه چندتا واکسن دیگه هم در دوران بچگی نمیزنیم؟اصلا بچه نمیدونه اون واکسن برای چی هست!

یا مثلا بهش اموزش بدی که کسی نتونه بهش تجاوز کنه ذهنش درگیر میشه؟؟؟؟؟؟ بنظرم ذهن شما خییییلی بسته اس و بدون اینکه فکر کنی تاپیک زدی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
همیشه تو تاریخ ایران بعضیا اینجوری در مقابل علم جبه گرفتن و اونو حروم دونستن  الان به خاطر همو ...

زمانی که امیر کبیر میخواست واکسن رو رواج بده میگفتن هرکی واکسن بزنه جنی میشه حالا هم حکایت ایناست تازه من چندجا خوندم که اره این واکسن به نفع صیهونیست هاست و خزعبلاتی که ادم خندش میگیره

بعد شما اصلا برنامه رو دیدی داری اینارو میگی؟میگفت من ژنیتیکی این بیماریو دارم اما چون این بیماری شب ...

اره دقیقا همینو گفت 

گفت حتی پزشکا بیماریمو با ایدز اشتباه میگرفتن 

متاسفانه قضاوت کاره مرذم ماست 

من اگه میتونستم هرگز کمکی نمیکردم چون وظیفه دولت و وزارت بهداشت میدونم که این واکسنو تولید کنن نه مردم 

خوشحال میشم پیجم 
من موندم چی بگم ملت ایران خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن فک میکنن کل دنیا دارن نقشه میکشن مارو ناب ...

نگو خواهر واکسن میزنن بهت بی حیا شی بده بچه ها نگرانمونن😂😂😂انقد که تمرکز رو دشمنه فرضی گذاشتن رو کشوره و مشکلاتش گذاشته بودن جامعمون گلستان بود به خدا

لطفاً بقیه رو بخونید بعد نتیجه گیری کنید

بقیه رو خوندم با این نتیجه رسیدم واقعا ذهن بسته ای داری و هرکی هرچیزی بگه سریع باور میکنی و طوطی وار تکرارش میکنی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
زمانی که امیر کبیر میخواست واکسن رو رواج بده میگفتن هرکی واکسن بزنه جنی میشه حالا هم حکایت ایناست تا ...

چون مردم ما عادت دارن به دروغ شنیدن یکی هم که حرف حق بزنه متهم میشه

خوشحال میشم پیجم 

با یه متخصص صحبت کنید حرفاش راست و دروغ قاطیه

همیشه ۱۸ساله هستم  
اره دقیقا همینو گفت  گفت حتی پزشکا بیماریمو با ایدز اشتباه میگرفتن  متاسفانه قضاوت کاره ...

ولی من همون شب کمک کردم چون با شناختی که از مسولین دارم ابی ازشون گرم نمیشه