2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست

دوستان اون دختره اصلا نه ایدز داشت نهhpv

فقط علایم وعوارض بیماریش مث ایدز بود همین

بعدم گف واکسن فقط باعث میشه اون نوع از hpv که باعث سرطان ومرگ میشه ازبین بره همین نه کل اون صد نوع ویروس

ایرانیا همینن چون ماه عسل وعلیخانی موفقه میخوان خرابش کنن

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم چی بگم ملت ایران خیلی اعتماد به نفس بالایی دارن فک میکنن کل دنیا دارن نقشه میکشن مارو ناب ...

نمیدونم چرا اصلا از فکرشون استفاده نمیکنن😳

اخه واکسن زدن بی حیاییه یا اموزش اینکه کسی نتونه به بچه ها تجاوز کنه یا صحبت درباره ی بیماری؟؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
خدای مهربونمون هرچیزی رو سر جاش قرار داده چراسعی میکنیم بادرگیر کردن ذهن کوچولو هامون اونها رو از زن ...

نه عزیزم اشتباه نکن

متاسفانه بچه های ما دارن توی دوران بدی وتوی مملکت بدی رشد میکنن باید سواد کافی توی همه چی داشته باشن 

بچه های الان با ماها فرق دارن

خوشحال میشم پیجم 
نگو خواهر واکسن میزنن بهت بی حیا شی بده بچه ها نگرانمونن😂😂😂انقد که تمرکز رو دشمنه فرضی گذاشتن رو ...

نه تو داری این حرفارو میزنی حتما نقشه کشیدی منو ویروسی کنی😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
با یه متخصص صحبت کنید حرفاش راست و دروغ قاطیه

ایشون گفت من هرپس دارم؟چرا راحت تهمت میزنین چرا همیشه حقو به خودتون میدین با یه واکسن بچتون ذهنش درگیر میشه ؟الان بچه 10 ساله فیلت رشکن داره به اندازه کافی درگیر هست پس شما نگران نباشین

با یه متخصص صحبت کنید حرفاش راست و دروغ قاطیه

خودتون میگین راست و دروغ قاطیه فرض بر اینکه دروغم گفته باشه ولی حرف راست هم زد حقم گفت پس دلیل اینهمه زود قضاوت کردن چیه؟دیگه کم مونده بگین دختره رابطه نامشروع داشته دیگه نکنید زشته بخدا

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔
نمیدونم چرا اصلا از فکرشون استفاده نمیکنن😳 اخه واکسن زدن بی حیاییه یا اموزش اینکه کسی نتونه به بچه ...

بعدن میگیم چرا هرروز به یه بچه تجاوز میشه 

همین شرم وحیای الکی باعثشه

خوشحال میشم پیجم 
نمیدونم چرا اصلا از فکرشون استفاده نمیکنن😳 اخه واکسن زدن بی حیاییه یا اموزش اینکه کسی نتونه به بچه ...

زبانم قاصره واقعا نمیدونم چی بگم

ولی الان دلیل جهان سومی بودنمون رو درک میکنم

حالاحالاها باید درجا بزنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا بازم نقشه لو رفت 😥عیبی نداره بشین برنامه امشبو ببین برات نقشه ها دارم😎😎

چش چش 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🔴 آیا یاسمن اشکی سفیر سند ۲۰۳۰ است؟

✍بقلم:  #پرستو_مروجی

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

هر چه کلنجار رفتم تا مطلبی پیرامون این موضوع ننویسم نشد!

#یاسمن_اشکی ۸ خرداد در برنامه #ماه_عسل حضورداشت وی یک دهه است که سیستم ایمنی بدنش با بیماری ناشناخته و چیزی شبیه #ایدز درگیر است و تا حدودی مثل معجزه بیماریش کنترل شده است .

✅از اینکه او بیمار است شکی نیست،اما سوالاتی است که پاسخش حقیقتا نامعلوم است.

خانم اشکی گفت: به ایران آمده ام تا مردم ایران را از خطرات #ایدز و #بیماریهای_مقاربتی آگاه کنم!؟

1⃣ایشان با کدامین مجوز داخلی اقدام به آگاه بخشی در حوزه #سلامت_جنسی کرده است!؟

2⃣ایشان دیدارهایی با #وزیر_بهداشت جناب #دکتر_هاشمی داشته است! و از وی قول و قرارهایی هم گرفته است/ خانم اشکی از کدام کریدور توانسته است وقت ملاقات های خصوصی با وزیر بگیرد؟!

3⃣چند درصد مردم دنیا دچار این بیماری هستند که وی قاطعانه اذعان داشت : سونامی این بیماری تا ۱۰ سال آینده در راه ایران است!؟

4⃣آیا آموزش های ایشان مبتنی بر روش های اسلامی است!؟

5⃣اگر ایشان اینقدر کانال های قوی در کشور دارند که توانسته است دیدارهایی با وزیر ... داشته باشد پس چه نیازی به حمایت مردم از تولید واکسن پیشگیری از بیماری HPV ندارند؟

6⃣آیا در آمریکا که این واکسن تولید شده است بصورت ملی به مردم تزریق یا خورانده شده است!؟ که شما با این دغدغه به ایران آمده اید!!

7⃣مهم ترین سوال بنده؛ چطور میشود شخصی که پزشک متخصص نیست بتواند بدنبال تولید واکسن در سطح ملی شود!؟

8⃣واکسن تولید شده در آمریکا مورد تاییدکدام نهاد آکادمیک پزشکی داخلی میباشد!؟

9⃣چرا #ماه_عسل در راستای #اعتماد_سازی_کاذب_ملی گام برداشته است!؟

✅بد نیست بدانید تمام کسانی که این واکسن رو در امریکا دریافت کرده اند در حال حاضر در قید حیات نیستند!؟ و تنها بازمانده ی این بیماری خانم اشکی است!! که بنظر اینجانب اگر ایشان مرد بود هرگز برای چنین پروژه ی عظیمی انتخابش نمیکردند!؟

بهتراست بدانید در جهان عدد این بیماری به ۲۰۰ تن نمیرسد!! چطور خانم اشکی نگران ۸۰ میلیون ایرانی هستند!!

✅جمعیت جهان ۷ میلیارد نفراست...

#پرستو_مروجی

#موسسه_پژوهشی_یاسین_عصر

👇👇 

یک مسبله شخصی و رک بگم

سواد رسانه ی و اگاهی سیاسی تون زیاد کنید.. ازش ساده نگذرید.. 

مسایل کشور کنار هم بزارید.. سطحی ترین مسئله ببینید ‌. 

اول قضیه مدارس تهران پیش اومد «معلم و مسایل جنسی»

بعد هم خانم باسی که خیلی بیماری گنگی داره.. و... خیلی مفصله 

یک نمونه مثال میزنم برای دقت بیشتر 👇👇

چند سال پیش یک کمپین بوجود اومد که سلبریتی ها مثل گلشیفته فرهانی و بهرام رادان یک کلیپ دذ فرانسه ساخته شد برای اینکه مردم ایران بزاق دهانشون با گوش پاک کن نمونه گیری کنند و پست کنند به خارج از کشور.. دلیلی هم که گفتند برای این بود نیت خیره و برای بیماریهای سرطانی لازمه.. 

۱۰۰۰۰۰نمونه ژنتیکی جمع اوری شد.. در خود ایران پزشکان متخصص ایراد وارد کردند.. دلیلش هم این بود که در بانک ژنتیکی ایرانی ها خللی پیدا میکنند و یک ویروسی ایجاد می کنند که فقط کشور ما اسیب ببینه.. 

پروژه خانم یاسی عقیم سازی خانم هاست و... 

فک کنید الکی هرچیزی قبولی نکنید 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم