2777
2789
عنوان

ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 192 پست

واقعا بی در و پیکره

کسی نیست ببینه این مهمونا از کجا میان؟

طرف چند سال امریکا بوده و معلوم نیس چیکار کرده

حالا اومده برنامه دم افطار برا مردم دنبال واکسنیه که به دردشون نمیخوره

اصلا یه ویروس شناس نداریم تو این کشور که یه دختر از امریکا باید بیاد

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
یعنی دختره کلن دروغ میگفت

درمورد بیماریش 100 درصد...بقیه حرفاشم به درد اینجا نمیخوره به نظرم..چون ما تو اسلام محرم و نامحرم داریم که حتی نمیشع بهم دست بزنی چه برسه روابط خارج از چارچوب

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بجای اینکه جلوی روابط گرفته بشه و آموزش برای اینکه بچها بفهمن چی درسته چی غلط واکسنش ساخته میشه.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

بعد میگن آزادی.خب عواقبش همینه فکر میکنن اگ قانون و قواعدی هست یا احکام و دستوراتی برای دل خودشونه خب اگ اینا رعایت بشه و امل و عقب موندگی نباشه احتیاج ب واکسن نیست

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

ولی با این روشنفکر بازی ک بعضیا راه انداختند و پزشم میدن واقعن عاقبت بچهامون همین سونامیه

دلشون که برای چه ها نسوخته    

بیچاره بچه ها بجایی که دنبال درس وعلم باشند باید از بچگی فکرشون مشغول این موضوع باشه 

اگه تو بچگی وزودتراز موقعش درگیر بشن هیچ وقت ارضا نمیشن ......

جامعمون دیگه دانشمند و پژوهشگر و......نداره

همیشه ۱۸ساله هستم  
درمورد بیماریش 100 درصد...بقیه حرفاشم به درد اینجا نمیخوره به نظرم..چون ما تو اسلام محرم و نامحرم دا ...

عزیزم واقعا چجور این حرفوووو میزنی.من متوجه نشدم.‌‌‌.منظورت اینه چون مسلمانیم همه پاک و...

منم برام سواله این خانوم چه جوری مبتلا شده؟یعنی راه انتقال این بیماری فقط رابطه نامشروعه؟؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

هیچ کسی نگران دانشمندو پژوهشگر نیست همه ب فکر این هستن ک کی حجاب آزاد بشه و وضع ازینم خرابتر

یعنی دختره کلن دروغ میگفت

همین که رواج این مسئله رو راحت وبی پروا کرد وذهن خیلی ها رو درگیر 

به قول معروف قبح این موضوع روشکست

همیشه ۱۸ساله هستم  
منم برام سواله این خانوم چه جوری مبتلا شده؟یعنی راه انتقال این بیماری فقط رابطه نامشروعه؟؟

نه عزیزم راه انتقال فقط رابطه جنسی نیست....بیماری این خانوم به گفته ی خودش بیماری مادر زادی که سیستم ایمنی بدنیشو درگیر کرده بود

عزیزم واقعا چجور این حرفوووو میزنی.من متوجه نشدم.‌‌‌.منظورت اینه چون مسلمانیم همه پاک و...

گلم درسته بعضیا به اسلام اعتقاد ندارن؛ولی چه خوبه که یادبگیریم؛هر قوانینی که خدا واسمون وضع میکنه به نفعمونه؛بهتره به جای درمان دنبال پیشگیری کنیم؛پادزهر این ویروس فقط تقواست ولا غیر...وگرنه توی امریکا و اروپا هم این واکسن هست اما بازم امار این بیماری ها اوونجاهم بالاست..بعد این واکسن نمیتونه 100 درصد از بیماریه جلوگیری کنه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
همین که رواج این مسئله رو راحت وبی پروا کرد وذهن خیلی ها رو درگیر  به قول معروف قبح این موضوع ...

عزیزم واقعا آگاهی دادن...قبح موضوعو میریزه؟؟؟؟شاید با یه آگاهی یه تلنگر خیلیا از کارشون صرف نظر کننن.و این واسه قبلنا بود...ماشالا الان همه از بچه ۷ ساله کاملا چشم و گوش بازنو ...و با عرض معذرت حیایی دیگه وجود نداره...