2789
[QUOTE=414868204][QUOTE=414864661]جناب قاضی با من قاضی نکن💔 عه چیزه بازی نکن[/QUOTE]باشه باشه مرد ا ...

اره حواست باشه ها این اکت با شماره سیم ننمه اک تعلیقیتم با شماره بابام بود فک کنم😔چون شماره خودتو میزدم کد نمیداد.. اره دیگه خلاصه قدر بدون.. دیگه چیزی جا ننداختم؟نه جدیا بذار هزار بار دیگم بگم😊😊😊🤣🤣🤣🤣

ننم میگه چرا نمکا تموم شدن گفتم هیچی تو ک خونه نبودی خواستم غذا درست کنم واس خودم سرش یهو وا شد همه ریختن تو غذا بعد گف اینهمه نمک ریختی معلومه غذا خیلی شور شده عزرائیل نیومد سراغت هنو زنده ای گفتم اومد گف اینبارو میبخشم دیگه تکرار نشه نمکا رو حیف نکنی😑🤣 اره دیگه خلاصه قدر بدون اسم تو رو نیاودم و نگفتم که من نمک ریخته بودم ولی الما گف بی نمکه و کلی نمک دیگه ریخت🙂🤣😔🤡🤙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ننم میگه چرا نمکا تموم شدن گفتم هیچی تو ک خونه نبودی خواستم غذا درست کنم واس خودم سرش یهو وا شد همه ...

ای فاطمه فاطمه فاطمه😂😂
دادا این یارو زن همسایه همون ک گفته بودی تازه موهاشو شرابی کرده همش میادش خونتون با ننت زر میزنه چه حنجره ای داره ولا الان باز اومده خونه ما خداوکیلی سایید انقد ک هی با ننم داره حرف میزنه من اومدم تو اتاق بخوابم بس با صدای بلند زر میزنع انگار میکروفن قورت داده مگه میذاره ادم بخوابع دلم میخواد یهو داد بزنم بگم خفه شو😐 این زنیکه م خو الان در اومدی اینجا ک چی تو کار و زندگی نداری ۳ ساعته اینجایی پا شو برو دیگه مزاحم میخوام بخوابم صدات نمیذاره بفهم احمق خسته شو ببین من خسته شدم میخوام بخوابم توعم خسته شو برو زنک این ننم چه صبری داره چرا شوتش نمیکنه بره بیرون