2777
2789
خیلی در هم گوش میدماز کوردی که زبان مادریمه گرفته تا کره ای 🤣🤣🤣🤣

منم همینو😂👍

اتفاقا یک کوردی جدید دستم رسیده اصن نگم برات😍

کرد کجایی؟

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

منم همینو😂👍اتفاقا یک کوردی جدید دستم رسیده اصن نگم برات😍کرد کجایی؟

واقعااا ؟ من کورد کرمانشاهم ولی اونجا زندگی نمیکنم و کوردی رو بلد نیستم امااااا خیلی دوسش دارم🤣🤣

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الان چشم نظر چیههه ؟ وای وای چشم نزنم ماه تولدتووو🤡🤡🤡گاد ترین ماه سال شهریوره تامااام🤣🤣به هر حا ...

اردیبهشت،ماه تولد آدمایی که از بهشت به زمین اومدنه😍

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

اردیبهشت،ماه تولد آدمایی که از بهشت به زمین اومدنه😍

آدمای خودشیفته چییییی ؟🤣🤣🤣

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

دیگه حرفم نمیاد...

آخی شارژ اجتماعی بودنت تموم شددد ؟

تقریبا بله..

آهان

به هر حال آهنگو نفرستادی ولی اوکیه🤧🤝🏻

بخیل که نیستم😐😐کجا بفرستم🧐

بخیل چیههه

همینجا دیگه

لینکشو😂