2777
2789
خیلی در هم گوش میدماز کوردی که زبان مادریمه گرفته تا کره ای 🤣🤣🤣🤣

منم همینو😂👍

اتفاقا یک کوردی جدید دستم رسیده اصن نگم برات😍

کرد کجایی؟

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

منم همینو😂👍اتفاقا یک کوردی جدید دستم رسیده اصن نگم برات😍کرد کجایی؟

واقعااا ؟ من کورد کرمانشاهم ولی اونجا زندگی نمیکنم و کوردی رو بلد نیستم امااااا خیلی دوسش دارم🤣🤣

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان چشم نظر چیههه ؟ وای وای چشم نزنم ماه تولدتووو🤡🤡🤡گاد ترین ماه سال شهریوره تامااام🤣🤣به هر حا ...

اردیبهشت،ماه تولد آدمایی که از بهشت به زمین اومدنه😍

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

اردیبهشت،ماه تولد آدمایی که از بهشت به زمین اومدنه😍

آدمای خودشیفته چییییی ؟🤣🤣🤣

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

دیگه حرفم نمیاد...

آخی شارژ اجتماعی بودنت تموم شددد ؟

تقریبا بله..

آهان

به هر حال آهنگو نفرستادی ولی اوکیه🤧🤝🏻

بخیل که نیستم😐😐کجا بفرستم🧐

بخیل چیههه

همینجا دیگه

لینکشو😂