2777
2789
بله صبح تاپیک زد ۳۶سالمه شوهرم مرد خوبیه ولی چندباربعش خیانت کردمپمیترسم بفهمه الانم بازفکرخیانت زده ...

از خدا بترس به همین ماه از خدا میخوام بزنه به کمرت و زندگیت من نگفتم خیانت کردم اشغال ایشالا خدا جوابتو بده

بله صبح تاپیک زد ۳۶سالمه شوهرم مرد خوبیه ولی چندباربعش خیانت کردمپمیترسم بفهمه الانم بازفکرخیانت زده ...

وااااااا😨😨😨 ب همین راحتی؟!!!!!😓😓😐😐😐😐

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از خدا بترس به همین ماه از خدا میخوام بزنه به کمرت و زندگیت من نگفتم خیانت کردم اشغال ایشالا خدا جوا ...

خدابزنه تو بند کمر خودت و ایل وتبارت.کثافت هرزه.باه اگر من دروغ میگم خدا جوابمو بده.خودت همین صبح نگفتی ؟؟؟نگفتی تو گپ چت کردم بیشعور؟؟؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
گاهی وقتا میگم ولی گاهی یهو میاد بوسم کنه میفهمم روم نمیشه بگم    

راحت بگو عزیزم دوست دارم به نظافت دهان ودندونات برسی چون منو اذیت میکنه بوی دهنت

تا خدا با من است زمانه با من است .
وااااااا😨😨😨 ب همین راحتی؟!!!!!😓😓😐😐😐😐

اره خدا شاهده.الانم دهن نجسش رو به نفرین باز کرد.که امیدوارم به خدا  نفرینش برگرده به خودش وعزیزاش.تا منو نفرین نکنه.اونم بی دلیل

خدابزنه تو بند کمر خودت و ایل وتبارت.کثافت هرزه.باه اگر من دروغ میگم خدا جوابمو بده.خودت همین صبح نگ ...

روااانی بدبخت چت تو گپ بوده نه رابطه با کسی معلومه خیلی عقده ای هستی ایشالا به همین ماه خیر نبینی

[QUOTE=60559202]اره خدا شاهده.الانم دهن نجسش رو به نفرین باز کرد.که امیدوارم به خدا  نفرینش برگرده به خودش وعزی ...[/بزنه به کمرت که از چیزی خبرنداری زر میزنی

آره جدی گفتم قبل عید جدا شدن فقط به خاطر مسواک نزدن

چه دلیل مسخره ای و چه مقاومتی   خب حالا میرفت مسواک میزد چی میشد مثلا ؟ الان باید تولید ۴۰۰ تا کارتون مسواکو مهریه بده 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

روااانی بدبخت چت تو گپ بوده نه رابطه با کسی معلومه خیلی عقده ای هستی ایشالا به همین ماه خیر نبینی

اگر تو به چت نمیگی خیانت که ایشاالله شوهرتم همین مدلی درحقت انجام بده بازن ها تو گپ چت کنه.والا برو به هرکی میخوای بگو.خودت گفتی خیانت حالا میگی چت؟

[QUOTE=60559202]اره خدا شاهده.الانم دهن نجسش رو به نفرین باز کرد.که امیدوارم به خدا  نفرینش برگ ...

کمر خودت نجس.ازنفرینت نمیترسم چون بی دلیله وبه خودت برمیگرده.

کمر خودت نجس.ازنفرینت نمیترسم چون بی دلیله وبه خودت برمیگرده.

ولش کن بابا نفرین که الکی نمیگیره اگه قرار بود بگیره هزاران ادم بی دلیل نیست و نابود شده بودن به دل نگیر به معده بگیر هضم شه😉

💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز