2777
2789
نه کلا روزه هم نباشه پیش میاد    

برا چی رومون نشه من میگم اوووووف خفه شدم کله اتو ببر اون ور

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
😐😐😐وای به قران دروغ میگه.باید از این به بعد ازتاپیکا عکس بگیرم‌وقتی نظرمیدم برا روز مبادا😆خودش ا ...

خیلی اشغالی کاش کسی بود شاهد باشه من گفتم چت توی گپ اگه دروغ بگی خدا بزنه به کمرخودت و عزیزات

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله صبح تاپیک زد ۳۶سالمه شوهرم مرد خوبیه ولی چندباربعش خیانت کردمپمیترسم بفهمه الانم بازفکرخیانت زده ...

خانم عزیز چطور به خودت اجازه میدی با ابروی یه ادم اینحوری بازی کنی  .ما که از چیزی خبر نداشتیم که اینقدر راحت همه چی رو میگی.میگن اگه شب یکی رو در حال گناه دبدی صب به روش نیار شاید شب توبه کرده.گناهای خودتم اینجوری جار میزنی.ادعای انسان بودن هم میکنی؟؟؟!؟!

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
خدابزنه تو بند کمر خودت و ایل وتبارت.کثافت هرزه.باه اگر من دروغ میگم خدا جوابمو بده.خودت همین صبح نگ ...

متاسفم واست .الان میخای چی رو ثابت کنی.بفرص که ایشون گناهکار ترین شخص روی زمین و شما هم خوندی باید تو کل سایت پخش کنی؟؟؟؟اگه میخای ابروی خودت رو خدا حفط کنه ابروی بندگانشو در حد توانت حفط کن.دست خدا بالا دست همه دست هاست

اگر تو به چت نمیگی خیانت که ایشاالله شوهرتم همین مدلی درحقت انجام بده بازن ها تو گپ چت کنه.والا برو ...

میگن عیب کسی رو نگو و به تمسخر نگیر که دست روزگار چنان برش گردونه به خودت که نفهمی از کجا خوردی.!!!من نه تو رو میشناسم نه اون بنده خدا رو فقط از عاقبت کار ترسیدم .خدا کنه خود خدا به بزرگیش و بخشندگیش ببخشه همه چی رو

ممنونم خدا هرچی میخوای بهت بده

خانمی در مورد تایپیکت من به همسرم میگم.حتی اگه بدنشم بو بده بهش میگم انصافا اول دوش بگیر بعد بیا بشین کنارم😆چون معمولا از سر کار میاد خیس عرقه گمیخواد اول استراحت کنه بعد دوش .من میگم اول دوش بعد استراحت .دیگه میدونه حساسم عادت کرده.بنظرم گفتنش بهتره تا نگفتنش

الان که میگه شوهرم خبر داره بدبخت میترسه بریم لوش بدیم زود نظرشو عوض میکنه😅😅بابا راحت باش اینجا هی ...

😆😆حالا یه نفر داره ازش طرف داری میکنه.حالا همین خانم تو تاپیک خیاننت که مرده به زنش کرده کلی نفرین میکنه مرده رو حالا واسه این خانوم نه خیانت ب حساب نمیاد.

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
😆😆حالا یه نفر داره ازش طرف داری میکنه.حالا همین خانم تو تاپیک خیاننت که مرده به زنش کرده کلی نفرین ...

من توصیح و تفسیر خیانت رو نگفتم اصلا که کدوم کار خیانت حساب میشه یا نمیشه.دوم اینکه هییییچ وقت دهنم به نفرین کسی چه خطاکار چه بی خطا باز نمیشه .چون اصلا به من ربطی نداره که بشینم قصاوت کنم.من فقط الان حرفم این بود که لطفااااا آبروی یه ادم رو نبر .همونجور که اگه کسی شاهد گناه خودت باشه دوست داری سکوت کنه

2790
2778
2791
2779
2792