2777
2789
اگر تو به چت نمیگی خیانت که ایشاالله شوهرتم همین مدلی درحقت انجام بده بازن ها تو گپ چت کنه.والا برو ...

توی عقده ای معلومه خیانت زیاد بهت شده که مثل سگ پاچه میگیری بدبخت من گفتم چت و گپ خاک بر سر

دعوا شد😁 من در جریان نیستم چی شده ولی خب تو گروه مختلط با مردا چت کنی یواشکی شوهرت خیانته دیگه☺

بره گمشه زنیکه.هرچی میخواد بار خودش  کنه.چون هرچی نفرین کنه اونم به ناحق ودروغ برا خودش برمیگرده چون من جلو این همه کاربر دروغی ندارم بگم.

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی عقده ای معلومه خیانت زیاد بهت شده که مثل سگ پاچه میگیری بدبخت من گفتم چت و گپ خاک بر سر

😂😂😂😂عقده ایه بدبخته.خداجوابتو میده منتظر تاپیکای پراز بدبختیتم.

ولش کن بابا نفرین که الکی نمیگیره اگه قرار بود بگیره هزاران ادم بی دلیل نیست و نابود شده بودن به دل ...

نه بابا.برام‌مهم نیست نفرین ناخق به خوده طرف برمیگرده عشقم....

خب گروه مختلطه دیگه . شوهرت خبر داره؟اگه میدونه که طوری نیس خیانت نیس😐😐😐😐

😐😐😐وای به قران دروغ میگه.باید از این به بعد ازتاپیکا عکس بگیرم‌وقتی نظرمیدم برا روز مبادا😆خودش اول گفت خیانت  کردم ومثل اینمه بازم هوس کرده بود وقتی همه بهش گفتن نکن گفت منظورم چت تو گپه میترسم شوهرم بفهمه بدترشه.

😐😐😐وای به قران دروغ میگه.باید از این به بعد ازتاپیکا عکس بگیرم‌وقتی نظرمیدم برا روز مبادا😆خودش ا ...

الان که میگه شوهرم خبر داره بدبخت میترسه بریم لوش بدیم زود نظرشو عوض میکنه😅😅بابا راحت باش اینجا هیچکی هیچکیو نمیشناسه

💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز