2777
2789

یاد یه خاطره افتادم

راهنمایی معلم دینی مون میگفت هرکسی روزه باشه فرشته ها بوی دهنش رو دوست دارن و میگن مثل بوی بهشته😁

من اینو به داداشم گفتم از اون موقع هر وقت روزه بودیم میگفت فرشته ها دورت غش کردن😃😃

Dance me to the end of Love...

وقتی ک طرف روزه ست

خب درک میکنم

مخصوصا آدمی ک ب نخ دندون و مسواکش اهمیت میده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه عیبای همدیگه رو خودتون به هم نگید دوروز دیگه یه غریبه میگه و خییییلی زشته.

مثلا اگه نگی دهنت بو میده خودش شاید متوجه نشه ولی باهم پیگیر میشین که خوب بشه ولی اگه بهش نگی پس فردا فک کن باجناقش مثلا بگه علی اقا دهنت خیلی بو میده🙈آب میشه از خجالت بهتره خودت بهس لگی

💖

خعلی بده ک‌خودش متوجه این‌موضوع ب این مهمی نیست 

ولی من اگر باشم چون بطرز وحشتنااااکی ب بو حسااااسم همونجا بالا میارم و سریع خودش میفهمه دیگه 

کلا من باهر بوی بدی سریع استفراغم میگیره... دیگه بوی دهن و بدن ک جای خود داره😷😷😣

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
چهارده ساااااال

اووووو فک کردم تازه عروسی که خجالت میکشی.

خجالتو بذار کنار بهش بگو نگو که اه اه چه دهنت بو میده.

مثلا برو کنارش بگو وااااای چرا دهنت بو میده اینجوری نبودی که نکنه معدت مشکلی داره نکنه دندون خراب داری اینجوری هی پیگیر باش که یعنی نگرانی نکنه مشکلی داشته باشه بعد کم کم میرید واسه درمانش اونم میگه چه هواسش هس😁😁😁

💖
اووووو فک کردم تازه عروسی که خجالت میکشی. خجالتو بذار کنار بهش بگو نگو که اه اه چه دهنت بو میده. م ...

گاهی وقتا میگم ولی گاهی یهو میاد بوسم کنه میفهمم روم نمیشه بگم   

خیانت؟؟؟؟؟

بله صبح تاپیک زد ۳۶سالمه شوهرم مرد خوبیه ولی چندباربعش خیانت کردمپمیترسم بفهمه الانم بازفکرخیانت زده به سزم سه تام بچه داره.به خاطر اینکه طرز فکرشون یکی نیست تو گپ خیانت میکنه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
2790
2778
2791
2779
2792