2821
2789
عنوان

کی بچه بیاریم

181 بازدید | 19 پست

من ۱ نیمه تقریبا ازدواج کردم یه زن داداشم دارم ۲ سالی میشه عروسی کردن بعد منو زن داداشم خیلی باهم راحتیم یه سال از من بزرگتره اینا هنوز بچه دار نشدن بعد با زنداداشم حرف میزدیم بعد اون میگفت اره مثلا اگه موقعی که من حاملم یا مثلا بچه به دنیا میاد کس دیگه ای تو فامیل یا خانواده باهم حامله باشه یا بچه دار بشه منم شوخی بش گفتم اخرش منو تو بهم میوفتیم خلاصه اونم گفت واای نه من نیمخوام بعد دیدم واقعا جدیشه گفتم چرا خب گفت اصن نمیدونم این قضیه رو مخمه این حرفا بعد دیگه بعد راجب همین میائل حرف زدیم بعد زن دا اشم کلا میگفت مثلا دوست داره تا ۲،۳ سالگی بچش بچه ی دیگه تو خانواده یا فامیل نباشه گفتم تو رو نمیدونم من به گمونم امسال مجبور بشم(چون شوهرم خیلی بچه دوست داره اویل بش گفتم حد اقل بطار دوسال بشه این حرفت)

بعد دیگه یهو زنداداشم گفت که اره قصد بارداری دارنو دارن ازمایشابو اینارو انجام میدن منم کلی خوشحال شدم براشون گفتم حالا فعلا خیالت راحت به من باشه فعلا قصدش ندارم ولی خب نمیتونمم تا ۲ سه سالگی بچت صبر کنم (با حالت شوخی)

بعد خودم فک مسکنم دیگه این حساسیت زن داداشم اینکه مثلا میترسه تو خانواده یه بچه ای پشت بچش بیاد سریع یا بچه همزمان با بچش بیاد توجه ها از رو بچش برداشته بشه چون کلا فهمیدم خیلی براش مهمه که مثلا بچش مورد توجه قرار بگیره چون بچه بردار اون یکیم اولین نوه بکده و خب خانواده ما عاشقش بودن و الان ۲ سال و خورده ایشه و همچنان توجه ها روشه

من تصمیم داشتم صبر کنم که زنداداشم باردار که شد بچشونو به دنیا بیارن بعد من بیوفتم تو پورسه بچه آوردن که حداقل بچش ۱ سال چندماهش شده باشه

ولی از طرفی میگم شاید همسرم یهو صبرش سر بره برا من که فرقی نمیکنه صب کنم البته برا همسرم ابدا نمیگم که بخاطر اون میخوام یه کم بیشتر صب کنم چون اگه بگم میگه خب به ما چه ما که نمیتونیم وایسیم که چی فلادی دوست نداره

میدونی به همسرم بود الان ما یه بچه ۵،۶ ماه داشتیم ولی خب بهش گفتم صب کن من کنار بیام با مسئولیتام آمادگیشو پیدا کنم یه کم بگذره چندتا مسافرت بریم یه کم سر سامون بگیریم بعد

یه بار هی همسرم بحث بچرو پیش میکشید با حالت شوخی اینا منم نزدیک پریودیم بود تند در رفتم کلا بحثمون شد بعدم که آشتی کردیم قرار شد دیگه حرفشو نزنه تا چند وقت پیش که یهو برگشت گفت من دلم بچه میخواد من خندیدم گفت حالا صب کن درست میشه بعد دیشبم داشتم راجب یکی از فامیلامون که تازه بادار شدن حرف میزدم یهو اون گفت خودمون قراره کی تصمیمشو بگیریم منم گفت حالا صب کن ینی میترسم باز بحثمون بشه سر این قضیه البته اگه بخاطر زن داداشم نبود مثلا من ۳،۴ ماه قبل اون تایم شاید تصمیمشو میگرفتم خیلی فرقی نمیکرد حالا به اون صورت ولی خب نمیدونم از طرفیم مثلا یه جورایی حق میدم به زن داداشما مثلا اون یه بچه ۳،۴ ماهه داشته باشه یهو یه بچه جدید بیاد توجه ها ازش شاید برداشته بشه نمیدونم من خوشم به شخصه اصلا برام مهم نیس این قضیه ولی خب سعی میکنم اکنو درک کنم بنظر شما ۲ سال ۲،۳ ماه خیلی دیره برا بچه اوردن من هنوز ۲۳ سالمم نشده مثلا وقتی بخوام و مثلا بچه به دنیا بیاد ۲۴ سالم میشه البته اگه زنداداشم زودتر بچه دار بشن😅

چقدر آدما متفاوتن 😅

بعد من دلم میخواد اگه یه روزی بچه دار شدم هیچکس ندونه و نفهمه و اصلا من و بچمو نبینه

چه برسه بخواد توجه کنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اشتباه کردی از اول همچین بحثی شروع کردی که بخواد در مورد زمان بارداریت نظر بده کلا هرچی خواهرشوهر و عروس با هم راحت نباشن بهتره تو خانواده کمتر جنگ و دعوا میشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

هم سن خودت کمه هم سن زندگی مشترکتوناصلا عجله نکنیدبذارید چندسال از شروع زندگی مشترکتون بگذره و قسمت ...

عه همسرم ۲۸ سالش میشه امسال و بعضی وقتا میگه اره نزدیکه ۳۰ سالم بشه هنوز بچه ندارم این حرفا البته که حرفا من اوایل بهش گفتم حد اقل دوسال بشه میترسم سر تو سال هی وایسه اسرار کنه بهم🥲

حس میکنم زن داداشت خیلی لوسه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

خب اشتباه کردی از اول همچین بحثی شروع کردی که بخواد در مورد زمان بارداریت نظر بده کلا هرچی خواهرشوهر ...

اینجوری که اره اصن من حرفی نزدم راجب این قضیه فک کنم خودش گفت بعدم اصلا هیچ مشکلی باهم نداریم اینجوریم نیست که برداره بگه نه حق نداری فلان نیار مثلا میگفت شوخی میکنما تصمیم خودتونه ولی خب کلا دوست ندارم جور بدی حرف نزد مشکلیم باهم نداریم

چقدر آدما متفاوتن 😅بعد من دلم میخواد اگه یه روزی بچه دار شدم هیچکس ندونه و نفهمه و اصلا من و بچمو ن ...

وای من خودمم همینجوریم مثلا اصن دلم نیمخواد بچم مورد توجه خانواده همسرم قرار بگیره😅

به درک که حوشش نمیاد این حرفای مسخره چیه زودتر اقدام کن تازه اگر بشی و هیچ مشکلی نباشه اونم بعد از بچه دار شدن این مسخره بازیا یادش میره نرفت هم به درک مگه هر آدم چند سال فرصت بچه دار شدن داره

به درک که حوشش نمیاد این حرفای مسخره چیه زودتر اقدام کن تازه اگر بشی و هیچ مشکلی نباشه اونم بعد از ...

مرسی از نظرت ولی اروم باشی طوری نیست منم خیلی عجله ای ندارم ولی کلی پرسیدم بازم مرسی از نظرت🥲

اصلا زن داداشت در نظر نگیر هر وقت آمادگی داشتی اقدام کن . ممکنه چند سال طول بکشه تا ی زن حامله بشه مگه همون ماه اول همه باردار میشن . بعد هر بچه ای شیرینی خودش داره . دوتا بچه هم سن تو خانواده که خیلی خوبه هم بازی هم میشن

اصلا زن داداشت در نظر نگیر هر وقت آمادگی داشتی اقدام کن . ممکنه چند سال طول بکشه تا ی زن حامله بشه م ...

اره خب میدونی آخه ما یه برادر زاده داریم خیلی عزیزه برامون نوه اوله عاشقشیم ینی مث پروانه دورش میچرخیم بعد یه دفهه داداشم با شوخی برگشت گفت اگه فردا بچه مارو قد یلدا دوست نداشته باشین من که هیچ خانمم خیلی ناراحت میشه یا مثلا لابلای حرفای زنداداشم فهمیدم که مثلا خیلی دوست داره به بچش توجه بشه دوسش داشته باشه ینی خدایی نکرده یک زره ما به اندازه ای که به نوه اولمون توجه کردیم به بچه ای اونا توجه نکنیم تحتمالا ناراحت بشه و مقایسه کنه در صورتی که خودم به شخصه اصلا برام مهم نیست که مثلا خانواده همسرم به نوه ی دیگه ای بیشتر توجه کنن

اره خب میدونی آخه ما یه برادر زاده داریم خیلی عزیزه برامون نوه اوله عاشقشیم ینی مث پروانه دورش میچر ...

همه جا نوه اول مورد توجه شدید بقیه نوه ها بیان متعادل میشه همه چیز. بعد آدم انقدر درگیر بچه داری میشه که باقی چیزا به چشم نمیاد مگر اینکه آدم حساس یا حسودی باشه که خودش فقط اذیت کنه .