2777
2789

موهای من خیلی پرپشت بودن... تو این یک سال فرش اتاقم کلا موهام گرفته بود چیزی ازش دیده نمیشد بخدا‌

.

امروزم دیدم دست به تلام میزنم هی میریزن ... ریشش هم حتی دیده میشه...

شاید یک سوم موهام مونده...

رزماری زدم دیروز بعد دو ساعت رفتم حموم ولی تاثیر نکرد که هیچ بیشتر دارن میریزن... پیشونیم بیرون اومده انقدر ریخته... 

غیرقابله تصورش دو سوم موهام ریخته...

اس ام ان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ریزش مو معمولا دلیل خاصی داره ... ممکنه استرس باشه یا مشکلات هورمونی یا ... 

دلیلش رو بررسی کن حتما اول ... 

روغن های نارگیل، کرچک و کنجد برای مو بسیار تقویتی هستن ولی خب باید صبوری کنی و مرتب فرستادی ...

حتی یه روغن به اسم روغن هفت مغز من شنیدم میگن برای رشد مو خیلی خوبه حتی برای رشد مجدد مو ... من برای شوهرم گرفتم

منم همینطورم یا از استرسه یا از تغزیه ببین غذاهای اهن دار زیاد بخور .قرص زینگ پلاس بخور ولی اشتهات زیاد میشه ولی برا مو و ناخون عالیه و بی سیستین یا همون بی کمپلکس اهن بدنت یا ویتامین بدنت کمه اگ اینا رو خوردی احتمالا از استرسه و روغن بادام تلخ و فندق بزن به موهات هم موخوره رو از بین میبره همم نرم میشن همم کمتر میریزن من وقتی موهام چرب باشه اصلا نمیریزن.پیاز بزار پیاز رنده کن بزار روی موهات تا چندساعت و بعد برو بشور هرروز اینکاروانجام بدی هم رشد موهات سریع میشه همم موخوره ندارن همم پیاز موت تقویت میشه اگ نتیجه گرفتی به من بگو گلم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

منم موهام خیلی پرپشت بود همه میگفتن موب این پرپشتی ندیدن رژیم گرفتم مو ندارم دیگه 😞 از رژیمم نتیجه ای نگرفتم حتی الان وزنم دوبرابره روحیمم ک دیگه معلومه با این وضع تازه میگن باید برم حجامت دیگه جاشون در نمیاد مو منم ک اهل حجامت مجامتو اینا نیسم