2777
2789
تایپم ن/ظامی بود از اون مدل روشنفکرا که کارشون هم خطرناک باشه و بیرون اخمو اما با خودم مهربون و صبور ...

از حقوقاشون راضی بودن؟

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم. به خدا از بس خرج نکردم اصلا نمیتونم یه جفت جوراب بخرم از همون بچگی از بس به ما گفتن خرج نکن ...

من برعکس خرجم مساوی با خرج ی خانواده۳نفره😂😂

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

شعور کافی نداری درسته؟؟قطعا همینه

اگر بهت برخورد میتونی نیای سایت خانمها بری دنبال یک کار مناسب

شعور کافی کسی نداره که مرد هست و تو نی نی سایت

البته شاید باردار باشی ما چه میدونیم میای کسب تجربه

❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

نظرتو نگه دار برا خودت سفید بخت

ب تو ارتباطی نداره

❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

اولی شوهره منه حالا دخترا غش میکنندواسه همچین پسرایی تو دلشون میگن واااییی چه جاااذاااب اوه باید بگم ...

عزیزم میشه لطفا یکم ویژگی های همسرتون بگین؟ چیش اذیت کننده هستش و چه رفتار هایی از این مدل مردا خوب نیست؟

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

تایپم ن/ظامی بود از اون مدل روشنفکرا که کارشون هم خطرناک باشه و بیرون اخمو اما با خودم مهربون و صبور ...

ماشاءالله بزنم به تخته زندگی رو که شما بردی دختر !

انشاءالله پایدار و موفق باشید در کنار یکدیگر 🎀

منم آرزوم اینه چنین همسری از این قشر شغلی نصیبم بشه💔😞

دست راستت بالا سرم دعام کن یه مورد خدا ترس و متعهد و بااخلاق که شغلش همین نیروانتظامی باشه نصیب من هم بشه چند سال آینده 🌱

نی نی یار تأیید کنید بیزحمت 🎀

تایپ مورد علاقه م :خانوم باشه متعهد و وفادار تمیز و مرتب مهربون و اهل ناز کردن ، دختر که ناز نکنه ، ...

فقط جناب محض اطلاعتون جنسیت بچه رو اقا تعیین میکنه خانومنه

تفکران عهد قجریتو اول درست کن

[QUOTE=414185214]تایپ مورد علاقه م :خانوم باشه متعهد و وفادار تمیز و مرتب مهربون و اهل ناز کردن ، دخ ...

من نمیدونستم ، و اینکه منظور بدی نداشتم ، منظورمن بود نی نی دختر خیلی دوست دارم .

چشم تفکرات عهد قجری رو هم درست میکنیم 😂.