2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ترجیحا دوست دارم نابینا باشه

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

هیچکدوم

وقتی يه پنگوئن عاشق يه پنگوئن ديگه ميشه، كل ساحل رو ميگرده و قشنگترين سنگ رو انتخاب ميكنه، اون رو واسه جفت ماده ميبره، اگر ماده از سنگ خوشش اومد و قبول كرد جفت هم ميشن؛ولی اگر قبول نكرد پنگوئن نر احساس ميكنه سنگی كه پیـدا كرده اصلا قشنگ نبوده و اونوقت اونو ميبره زير آب لای مرجانها ميندازه تا ديگه هيچ پنگوئنی اشتباه اونو تكرار نكنه و نا اميد نشه.شما هم سعی کنید یه سنگ و از سر راه یکی بردارید نه اینکه جلو پاش بندازی.

نه تند و مغرور باشه نه با همه بگو بخند داشته باشه .

به موقعش مهربون باشه به موقعش جدی

وقت شناس باشه

بدونه باید کجا ، چطور و با کی چطوری رفتار کنه .

و اصلا هم تو سایت زنانه پیداش نشه بین خانوما.

میخ هایی در دیوار محکم ترند که ضربات بیشتری را متحمل شده اند.

مردی که میاد سایت تایپ نداره

از نظر من با دامن نشسته پای گوشی

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خیلی علم بالا داشته باشه از اینا که خوب هر میزنن خوبم گوش میدن با درکن

میدونم خیلی مسخره ولی پسرای دختر بازن هم خیلی خوب حرف میزنن لعنتی جذابن ولی خب باید دوری کرد 😂😭