2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ترجیحا دوست دارم نابینا باشه

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

هیچکدوم

میگن یبار خورشید برای خواستگاری از ماه اومد...اگه ماه میگفت بله خورشید از خوشحالی منفجر میشداگه ماه میگفت نه خورشید از غم خاموش میشدواسه همین گفت نمیدونم________از اون موقع زحل نگهبان حلقه ها شد. و توی هر خورشید گرفتگی همو میبینن مثل همیشه خورشید میپرسه : فکراتو کردی؟

دوست دارم دلقک نباشه مردونه باشه ( حالا نه عصا قورت داه)

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

نه تند و مغرور باشه نه با همه بگو بخند داشته باشه .

به موقعش مهربون باشه به موقعش جدی

وقت شناس باشه

بدونه باید کجا ، چطور و با کی چطوری رفتار کنه .

و اصلا هم تو سایت زنانه پیداش نشه بین خانوما.

میخ هایی در دیوار محکم ترند که ضربات بیشتری را متحمل شده اند.

مردی که میاد سایت تایپ نداره

از نظر من با دامن نشسته پای گوشی

❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

کراشم بعد اون روز که توافق کردیم دیگه پیامی بهم ندیم

فقط مدام جفتمون پروف عوض کردیم

حالا میخوام یه ویدیو بفرستم اون واکنش داد بگم عهه وااا ببخشید اشتباه شد

ضایع نیس؟😂

تاپیک های ۱۰ مرداد به قبل رو گردن نمیگیرم میرسم به هدفم🦷🫀✨️

خیلی علم بالا داشته باشه از اینا که خوب هر میزنن خوبم گوش میدن با درکن

میدونم خیلی مسخره ولی پسرای دختر بازن هم خیلی خوب حرف میزنن لعنتی جذابن ولی خب باید دوری کرد 😂😭