2777
2789
دیوونه ای دختر !؟. این همه تو تاپیکات سرزنشت کردن ینی فایده نداشته؟

نه تازه یه چیزایی رو نگفتم

توهمین دو روزه یه اتفاقایی افتاد

ولی نی نی یار تایید نمیکنه

چیکار کنم خوب حسم واقعیه هیچکسم نمیتونه درک کنه

من اگه دیوونه ام

دیوونه اون ادمم

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چجور

خودم صافو سادم و مهربون و خوشگل دوست دارم ازونجایی که من مهرو ممحبت حالیمه اونم حالیش باشه تازه بیشتر که چه بهتر

وقتی با رفتارت ذوق یه آدمو کور میکنی دیگه حق نداری بابت سرد شدن احساسش،ازش ناراحت شی ؛)

تایپم فقققط دوست پسرمه ۴ ساله نه دعوا کردیم نه یه بار صداشو برام برده بالا نه حتی یک ساااعت ییییک ساعت کم محلی کرده بهم

مسئولیت پذییییر مهربووووون به شدت اهمیت میده بهم محبت میکنه اصن قربووووونش برم

تا ابد تایپم دوست پسرمه

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

به نظرم یه آقای ایده آل باید با خانوادش یعنی پدر مادر همسر و خواهرش برادرش خیلی شوخ و اهل بگو بخند باشه ولی با بقیه افراد خصوصا خانوما خب جدی تر و خشک تر رفتار کنه میدونی خیلی برام مهمه که روی خودش و حرکات و رفتارش کنترل داشته باشه یعنی بدونه هر کاری هر رفتاری متناسب کی و کجاست

خودم صافو سادم و مهربون و خوشگل دوست دارم ازونجایی که من مهرو ممحبت حالیمه اونم حالیش باشه تازه بیشت ...

حتما اونی که کنارته این ویژگی هارو داره🤌

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

آدم سرسنگین. آروم و سربه زیراز اینایی که می بینیشون مودبی و آقایی از سرو روشون می باره یه آدم پخته و ...

این چیزی که میگی خیلی کمیابه😂😂

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊