2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ترجیحا دوست دارم نابینا باشه

بزرگتر ها میگویند نوجوان ها فکر میکنند شکست ناپذیرند و این جمله را با طعنه و لبخند بیان میکنند نمی دانند که واقعا همینطور است فکر میکنیم شکست ناپذیریم چون هستیم به دنیا نمی اییم و نمی میریم مثل همه انرژی ها فقط شکل و ظاهر مان تغییر میکند ادم ها با بالا رفتن سن این حقیقت رو فراموش میکنند کم کم از شکست و از دست دادن واهمه پیدا میکنند ولی ان بخش از وجود ما که بزرگتر از مجموع همه بخش های دیدنی ماست نه شروعی دارد و نه پایانی در نتیجه نمیتواند شکست بخورد مــن رو نمیتونی معنی کنی پروفایل خودمم

هیچکدوم

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

دوست دارم دلقک نباشه مردونه باشه ( حالا نه عصا قورت داه)

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

نه تند و مغرور باشه نه با همه بگو بخند داشته باشه .

به موقعش مهربون باشه به موقعش جدی

وقت شناس باشه

بدونه باید کجا ، چطور و با کی چطوری رفتار کنه .

و اصلا هم تو سایت زنانه پیداش نشه بین خانوما.

میخ هایی در دیوار محکم ترند که ضربات بیشتری را متحمل شده اند.

مردی که میاد سایت تایپ نداره

از نظر من با دامن نشسته پای گوشی

❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

کراشم بعد اون روز که توافق کردیم دیگه پیامی بهم ندیم

فقط مدام جفتمون پروف عوض کردیم

حالا میخوام یه ویدیو بفرستم اون واکنش داد بگم عهه وااا ببخشید اشتباه شد

ضایع نیس؟😂

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

خیلی علم بالا داشته باشه از اینا که خوب هر میزنن خوبم گوش میدن با درکن

میدونم خیلی مسخره ولی پسرای دختر بازن هم خیلی خوب حرف میزنن لعنتی جذابن ولی خب باید دوری کرد 😂😭