2777
2789
من برعکس خرجم مساوی با خرج ی خانواده۳نفره😂😂

خوش به حالت.دنیا رو هرطوری بگیری میگذره

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

من برعکس خرجم مساوی با خرج ی خانواده۳نفره😂😂

من دخلم به اندازه ده نفره خرجم به اندازه نصف یه ادم

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگواکنش نداد چی 🤣

واکنش داد

گفت فوتبالی نیستم

گفتم اشتباه شد میخواستم بردختر خالم بفرستم گف اکیه با ایموجی خنده😂

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

عزیزم میشه لطفا یکم ویژگی های همسرتون بگین؟ چیش اذیت کننده هستش و چه رفتار هایی از این مدل مردا خوب ...

سر هرچیزی قهر میکنه

خودشو سر تر و بالاتراز من میدونه

از عالم و آدم طلب کاره

فکرمیکنه محبت به زن یعنی خودشو کوچیک کرده

شخصیت خودشیقته

من خودم گلم کود بیارین

سر هرچیزی قهر میکنه خودشو سر تر و بالاتراز من میدونه از عالم و آدم طلب کارهفکرمیکنه محبت به زن یعنی ...

تو دوران آشنایی هم اینطور بود؟ مثلا شده بود چند روز پیام نده و نیاد منت کشی؟ بهترین رفتار با اینا چجوریه؟ بی محلی باید کرد بهشون؟

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

من دخلم به اندازه ده نفره خرجم به اندازه نصف یه ادم

خیلی بده این رفتار سعی کنید کم کم کنارش بزارید

هیچ کس و هیچ چیز به اندازه خودم آدم ارزشمند نیست

برای خودتون خرج کنید

لذت این زندگی را آن کسی برد

که هم بخشید و هم پوشید و هم خورد

کسی که کیسه اش محکم گره خورد

خودش مرد ثروتش را دیگری برد

البته دور از جون شما

همینجوری ب ذهنم اومد گفتم خالی از لطف نیست

با خدا میگویم آنچه بر سرم آورده عشق. جان نصفه نیمه ای بود و دو بار از من گرفت 🖤

اگر بهت برخورد میتونی نیای سایت خانمها بری دنبال یک کار مناسب شعور کافی کسی نداره که مرد هست و تو نی ...

یکی دیگم پیدا شد سایت بنچاق بابابزرگش بوده ما خبر نداشتیم

الان از تو زمین زراعیتون خارج میشم و مزاحم گوسفنداتون نمیشم بازم ببخشید

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل

ماشاءالله بزنم به تخته زندگی رو که شما بردی دختر !انشاءالله پایدار و موفق باشید در کنار یکدیگر 🎀منم ...

قربونت عزیزم

فعلا تو آشنایی رسمی هستیم و این آشنایی رو خودم دارم کش میدم که بیشتر و بهتر بشناسمش. دعا کن برام که تصمیم درستی بگیرمicon

اما کلا آدمای سختی هستن و زبان خاص خودشون رو دارن..

شاید اگر قبلا با اون یکی در ارتباط نبودم و در مورد روحیاتشون انقدر تحقیق نمیکردم الان با پارتنرم هم نمیتونستم اصلا ارتباط بگیرم..

چیزی که پارتنرم رو هم درگیرش هم کرده همین اخلاق و شخصیتمه که بلدم طوری باشم که این قشر براشون جذابیت داره و خوششون میاد یعنی توامان که جسور و یاغی هستم، آروم و مطیع هم هستم.. اصلا و ابدا کاری به کارش ندارم و وقتی سر کارهبیقراری نمیکنم نگرانش نمیشم و ... و همه اینا رو تو رابطه قبلیم که ناشی بازیم کم نبود یاد گرفتم و اصلا ذاتی نیست.

اگر علاقه به این قشر داری حتما حتما حتما از الان درموردشون یه سری اطلاعات کسب کن که بتونی به خوبی ارتباطت رو باهاشون پیش ببری چون با مردهای دیگه واقعا متفاوتن. از ته قلبم دعا میکنم به زودی با پلیس خوب و با همون ویژگی هایی که تو ذهنته یه ازدواج موفق و عالی داشته باشی icon