2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

434 بازدید | 60 پست

من عقدم و سنی هم ندارم و شاید خیلیاتون منو بشناسین و بارها این قضیه رو گفتم و باز میگم و راهنمایی میخام

من یه نیم ست دارم ک مامانم اینا توی عقدم بهم دادن ب عنوان هدیه جشن عقدمون یه سرویس هم دارم ک مادرشوهرم اینا بهم دادن هدیه عقدمون.و بالاخره فامیل که الیزابت و مقداری وجه نقد و... دادن واسه هدیمون که شاید این رونماهای عقدم بدم واسه خونه ساختنمون.مهریه من سه دنگ خونه و تعدادی سکه هست.و خانوادم تو عقد گفتن خونه چطور میشه و تو محضر ثبت شد ک تا پنج سال اینده تو فلان موقعیت مکانی خونه میخره آقای داماد و س دنگش ب نامم میکنه.همسرم یه زمین داشت که گفت من میخام زمین بسازم میدونم سخته ولی بعد راحتیم و خونه خودمونه،ماشینش فروخت و شروع کرد زمین ساختن و من قبل اینکه مصالح و اینا اینقدر بره بالا گفتم اگه بخای منم سرویسم میدمت ولی هرکار میکنی زود ،مادر منم میگفت سرویس م ما دادیم نباید بفروشه ، همسرمم با من صحبت کرد گفت یا هردوتاشو میدی یا هیچکدوم گفتم دنگ بیشتر ب نامم بزن گفت نه همون سه دنگ بیشتر ب ازای طلات بهت نمیدم منم داره کونم پاره میشه و ماشینی که چهار سال براش تلاش کردم فروختم واسه زمین و اینا میخام سه دنگ سهم خودمو داشته باشم و قول شرفت میدم برات میخرم و از همین الان فکر جبرانشم یهو دیدی ماشینم گرفتم زدم ب نامت ،

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

،طلاهات رو هم الان نمیخام بفروشی منم میدونم دوس نداری بفروشی ولی اگه هم خواستی واسه نازک کاری بفروش.منم گفتم همه جوره پشتتم و میخام باهم بسازیم و...و با مامان بابام حرف زدم گفتن اشکال نداره عوضش خونه مال خودتونه و اینا ... چند شب پیش فهمیدم که زمینی که داریم میسازیم ب اسم مادرشوهرمه و همسرم داشت میگفت من مطمئنم فردا روزی مامانم میاد میزنه ب نامم و... منم همون موقع هیچی نگفتم ،همسرم و خانوادشم خیلیی آدمای خوبی هستن و بابام و همسرم همکارن و مطمئنم ازشون و معتقدم که خدا خودش هوامون داره و ایشالا بهترین زندگی کنار هم داشته باشیم ولی از دادن طلام پشیمون شدم و ی درصد با خودم میگم نکنه نزنه ب نامم و مادرشوهرم نکنه ب اسم همسرم.؟؟؟و....

الانم رفتم کارای وام ازدواجم کردم۳۵۰تومن ب مامانم میگم بدم طلا واسه خودم هیچکی هم ندونه برام نگه دار مامانم اول قبول کرد بعد بابابام گفتن بده ب همسرت زمینش بسازه منم وقتی فهمیدم زمین ب نام خودش نی دو دل شدم یه جوریم

بنظرتون چکار کنم اصلا سیاست ندارم نمیدونم چی درسته

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا از اول به نام خودش نبوده؟

مامانش اینا زمین تهران فروختن دادن تو شهرمون زمین واسه پسرشون و همسرم گفت نزدن ب نامم اگه بخام مسکن ملی اسم بنویسم بتونم

،طلاهات رو هم الان نمیخام بفروشی منم میدونم دوس نداری بفروشی ولی اگه هم خواستی واسه نازک کاری بفروش. ...

وام ازدواجو که اصلا به شوهرت نده ، طلاهاتم حالاکه دادی دیگه دل بکن ازش عزیزم ، اگر خانواده شوهرت ادمای خوب و قابل اعتمادی هستن دیگه استرسم نداشته باش حالا که تا اینجا پیش رفتی دیگه نمیشه کاری کرد

،طلاهات رو هم الان نمیخام بفروشی منم میدونم دوس نداری بفروشی ولی اگه هم خواستی واسه نازک کاری بفروش. ...

بنظرم همون وام ازدواجت بده بهش طلاهات نده نگه دار واسه خودت

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بنظرم نزن مرد ارزش ندارع

من واسه تعویض پلاک واسه اینکه گوشی نوشونده

تنها انگشترمو که وزنش پایین بود دادم

حالا اینش مهم نیس انقد داستان سر هم کرد که ماشینو نزنه به اسمم زد به اسم بچمون بهونه الکی آورد

بعدش گفت الکی گفته

گفت ماشین بعدی یعنی این آخری که باز هم رفت به داستان دیگه آورد و کلا نزد

یکساله برای خودش چی خرید پولم داشت

۱۰سوتم برای من نخرید

من دوسش دارم ولی مرد ارزش نداره

اگه ادمای خوبین توهم دلتو صاف کن ، باور کن انقد داستان خیانت در امانت و خیانت جنسی شنیدیم همه دیگه شکاک شدیم ، پول وام ازدواج هم بده طلا نگه دار پیش خودت اگه یه موقع کم اوردی میتونی بفروشی

بده طلا واس خودتاون هیچ وقت نمیزنه ب نام خودش

خب اگه بدم طلا واسه خودم دوباره طلام باید بدم کمکش کنم

خودم گفتم پشتتم و الان پشیمونم

میخام پشتش باشم ولی اگه خدایی نکرده نزد ب نامش و سه دنگ هم بم نرسید چی

اخه شوهرک بیچارم داره خرج این زمین میکنه از ی طرف

از ی طرف میگم نکنه ب نام مامانش ک برا خودش باشه...

نمیدونم چ کنم

اگه هم بگم طلام نمیخام بدم اعتماد بینمون از بین میره

چون ی بار بهش گفتم با مشاور حرف زدم و ایناا چون بهش هی گفتم میدم نمیدم گفت یعنی اینقدر ب من اعتماد نداری

من غلط کردم ک ماشین فروختم واسه زمین کوفتی و...

و فک نکن بخاطر خانوادت دارم زمین میسازم بخاطر من و تو هست و ذره ای هم حرف اونا نیستم و...

و کاش قبول نکرده بودم از اولش و احتمالا بریم اجاره و...

بگو مامانش بیاد زمین بزنه به نام جفتتون حتما

خدانکرده بعد۱۲۰سال مادرشوهر از دنیا رفت زمین به نامشه میخواید چه کنید؟

چیه این ازدواج مزخرف که کلی چالش با خودش میاره.😔همسرت نگفته بود زمین به نام مادرشه؟قیول نمیکنن همین ...

نمیدونم ن ب همسرم چیزی گفتم ن ب مادرشوهرم

نمیخام الانم مطرح کنم و حسابی دو ب شکم نمیدونم چ کنم

وام ازدواجو که اصلا به شوهرت نده ، طلاهاتم حالاکه دادی دیگه دل بکن ازش عزیزم ، اگر خانواده شوهرت ادم ...

ندم بهش ؟

هنوز طلاهام نفروختم هیچکدومشون رو

ولی خب ....

من میگم بهش بگم وام میدم در عوضش بهت کمتر طلاهام میدم و یا ی سرویس فقط میدم ....

دوباره از طرفی میگم اگه وام رو هم بدم آخرش کم میاره و بهم میگه طلام بدم منم ک خودم همون اول زبونش گذاشتم اگه الان بگم نه دوباره ...بینمون خراب میشه

میگم وامم بدم طلا بدون اینکه بدونه کسی مامانم برام نگه داره حداقل

نمیدونم ن ب همسرم چیزی گفتم ن ب مادرشوهرم نمیخام الانم مطرح کنم و حسابی دو ب شکم نمیدونم چ کنم

فعلا با وام ازدواج طلا بخر بی سرو صدا.

صبرکن ببین چی میشه.

کسی داره بهت این حرفو میزنه که دوران نامزدی همه طلاهاشو برای رهن خونه فروخته.