2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال انجام دادم چهار هشتصد ازمایشگاه یک تومن مطب پونصد ویزیت بود امسال فقط میدونم ویزیت هفتصد پنجاه شده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من سه تا ازمایشگاه رفتم ه کدوم یه قیمت دادن اصلا عجیبه یکی گفت ۷.... یکی گفت ۲و ۴۰۰ یکی گفت ۳.۴۰۰

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

اچ پی وی داری خاهر؟ منم دارم ولی از خانواده ات مخفی کن تو بددردسری افتادی گلم آنقدر باید هزینه ی قرص و درمان بدی تازه اولته میشه بیای خصوصی تا بهت بگم

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

اچ پی وی داری خاهر؟ منم دارم ولی از خانواده ات مخفی کن تو بددردسری افتادی گلم آنقدر باید هزینه ی قرص ...

اگه خدایی نکرده داشته باشی آنقدر باید پول قرص و دوا بدی خیلی بده خودمم الان همینطورم تازه اگه کسی یو داشته باشی درمانت کنه خوبه وگرنه خودت نمیتونی الان من متوجه شدم سه چهار ماهه دکترم گفت مثبته برامنوشت رفتم کلوپوسکوپی غیر طبیعی بود ۷ میلیون پول دادم برام قرص نواکسا تجویز کرد من روزی ۳ تا دونه میخورم این قرص ۵ میلیون و ۲۰۰ ته تازه داره گرون ترم میشه خداب فریادت برسه پارتنر هاتو کمتر کن عزیزم همون رابطه رو میگم اگه رابطه برقرار. نکنی خوبه و سیستم ایمنی تو ببری بالا اگه زن هستی برو کلوپوسکوپی و کاندوم بزارید

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

اگه خدایی نکرده داشته باشی آنقدر باید پول قرص و دوا بدی خیلی بده خودمم الان همینطورم تازه اگه کسی یو ...

اکه داشته باشی دکتر برات قطعا لیرز یا فریز میکنه اگه بیمه باشی خیلی کمتر برات در میاد تو تهران دوسه تونن میگیرن میسوزونن دونه ایی خیلی بیماره گوهیع ببخشیدا

اچ پی وی داری خاهر؟ منم دارم ولی از خانواده ات مخفی کن تو بددردسری افتادی گلم آنقدر باید هزینه ی قرص ...

نخیر ندارم مگ هر کی میخواد از سلامتیش مطمئن شه ینی داره 🙄

هیچکس تا تهش نمیمونه دختر؛