2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست
خانواده شوهرم فقط شوهرم جهیزیه خواهرمو دیک ک اونم اصن توجه نمیکنه

خدا رو شکر که شوهرت خاله خاله زنک نیست بعضی شوهرا از صد تا مادرشوهر خاله زنک ترن

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
اخه واسه جهازبردن لازم میشه

بپیچین تو کارتونای دیگه و پلاستیک کنین مگه ما واسه اسباب کشی چیکار میکنیم؟ من بودم رو نمینداختم به کسی که این بشه داستان و نقل محافل توی فامیل

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میخوان بفهمن گلم؟ مگه اینکه فضول باشن

اخه میگ وسایل کارتن نداره.بهتره ب خانواده شوهرت نگی بری جهازوبچینی.فکرخوبیه فکرکن روش😎😎

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
اگر بعدا پشیمون نمیشید  و  از تصمیم تون مطمئنید  چرا ک نه ولی خداییش خواهرانه بگ ...

ن عزیزم چون خواهرم ک وسایلشومیخریدبه سلیقه هردومون بود خودمم دوسشون دادم...الانم ک بابام تصادف کرده مصمم ترشدم ک بردارمشون

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
اخه میگ وسایل کارتن نداره.بهتره ب خانواده شوهرت نگی بری جهازوبچینی.فکرخوبیه فکرکن روش😎😎

والا واسه ما که نیومدن واسه چیدن. اصلا نیان چه بهتر

عزیزم یک سال بایدپیش مادرشوهرم باشم واسه همین گفتم من دسایلموبازنمیکنم بقیه هم قبول کردن

اگر بعدا پشیمون نمیشید  و  از تصمیم تون مطمئنید  چرا ک نه ولی خداییش خواهرانه بگ ...

مهربووووووون

راستی کارتون وسایلشم نداره گفتم اگه قرارشدبردارم عروسی دخترعمم جلوترازمنه کارتونای اونابگیرم

اره عزیزم

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  

اولشم ک قراربودبچینم ب شوهرم گفتم ازفامیلای خودم میارم واسه چیدن اونم قبول کرد

عزیزم یک سال بایدپیش مادرشوهرم باشم واسه همین گفتم من دسایلموبازنمیکنم بقیه هم قبول کردن

واااااای خدا کمکت کنه

اوه اوه.یکسال باید پیش مادرشوهرت زندگی کنی؟؟چقدسخت.من ک حاضرنیستم همچین کاریو بکنم

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
بپیچین تو کارتونای دیگه و پلاستیک کنین مگه ما واسه اسباب کشی چیکار میکنیم؟ من بودم رو نمینداختم به ک ...

نه عزیزم بهش نمیگم واسه خودم میخوام میگم میخواییم همین وسایلو بزاریم توش ک دونه دونه نباشن

منکه خواهرم جدا شده وسایلاش داره خاک میخوره بهش میگم بفروش به من هی بهونه میاره منم بیخیال شدم دارم چند برابر هزینه میکنم☹️

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اوه اوه.یکسال باید پیش مادرشوهرت زندگی کنی؟؟چقدسخت.من ک حاضرنیستم همچین کاریو بکنم

خخخخ دیگ چاره ای نیست....ولی کاری به چیزی نداره درکل

منکه خواهرم جدا شده وسایلاش داره خاک میخوره بهش میگم بفروش به من هی بهونه میاره منم بیخیال شدم دارم ...

دیگ چرابفروشه پول اوناهم پدرت داده دیگ