2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست
عزیزم یک سال بایدپیش مادرشوهرم باشم واسه همین گفتم من دسایلموبازنمیکنم بقیه هم قبول کردن

وسایل هایی که میخوای برداری رو  بذار تو کارتن های کوچیک  که از بقالی و اطراف میگیری  بعدش  هر سه چهارتاش رو بذار تو یه کارتن  بزرگ   هر زمانی خواستی از کارتن دربیاری  خودت تنها باش که کسی متوجه نشه

هرکدوم  از وسایل دیگش غیر از برقی ها که استفاده نشده رو بردار     هیچ اشکالی هم نداره   فقط این که  خودتون بدونید و به هیچکی حرفی نزنید

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
خخخخ دیگ چاره ای نیست....ولی کاری به چیزی نداره درکل

عزیزم مگ میش مادر شوهردخالت نکنه؟؟خاهرشوهرم داشته باشی ک بدتره.

ادم باید طوری باشه ک مادرشوهرش به سایه اش احترام بذاره

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگ میش مادر شوهردخالت نکنه؟؟خاهرشوهرم داشته باشی ک بدتره. ادم باید طوری باشه ک مادرشوهرش به س ...

درموردوسایل خودش گفت تاپیش منین نمیخوادازوسایلت استفاده کنی...الانم ک عقدم تامن میرم خونشون اون میره پیش باباش ک مریضه...بعدازعروسی هم همین طوره

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
دیگ چرابفروشه پول اوناهم پدرت داده دیگ

نه بابا نمیده میگه اگه خواستم عروسی کنم دیگه با این قیمت گیرم نمیاد حتی واسه فروش هم نمیفروشه😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه بابا نمیده میگه اگه خواستم عروسی کنم دیگه با این قیمت گیرم نمیاد حتی واسه فروش هم نمیفروشه😂

اوووپپف چه روحیه خوبی داره الحمدالله چقد امید داره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه