جاجول مدیر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست سلام خانمامن خواهرم پارسال اخراردیبهشت عروسی کردو اول زمستون هم اومد واسه جداشدن و جهیزیشواورد...منم تیرعروسیمه خواهرم ازهیچ کدوم ازوسایل برقیاش استفاده نکرده الانم میگه دیگ ازدواج نمیکنم بنظرتون من وسایل برقیاشوبردارم ک یه کمکی هم واسه بابامیناباشه؟؟؟ الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤ 1397/03/09 | 17:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 خانواده شوهرم فقط شوهرم جهیزیه خواهرمو دیک ک اونم اصن توجه نمیکنه خدا رو شکر که شوهرت خاله خاله زنک نیست بعضی شوهرا از صد تا مادرشوهر خاله زنک ترن هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 اخه واسه جهازبردن لازم میشه بپیچین تو کارتونای دیگه و پلاستیک کنین مگه ما واسه اسباب کشی چیکار میکنیم؟ من بودم رو نمینداختم به کسی که این بشه داستان و نقل محافل توی فامیل هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
سااااااناز عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3210 از کجا میخوان بفهمن گلم؟ مگه اینکه فضول باشن اخه میگ وسایل کارتن نداره.بهتره ب خانواده شوهرت نگی بری جهازوبچینی.فکرخوبیه فکرکن روش😎😎 آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 اگر بعدا پشیمون نمیشید و از تصمیم تون مطمئنید چرا ک نه ولی خداییش خواهرانه بگ ... ن عزیزم چون خواهرم ک وسایلشومیخریدبه سلیقه هردومون بود خودمم دوسشون دادم...الانم ک بابام تصادف کرده مصمم ترشدم ک بردارمشون الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 اخه میگ وسایل کارتن نداره.بهتره ب خانواده شوهرت نگی بری جهازوبچینی.فکرخوبیه فکرکن روش😎😎 والا واسه ما که نیومدن واسه چیدن. اصلا نیان چه بهتر هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 اخه میگ وسایل کارتن نداره.بهتره ب خانواده شوهرت نگی بری جهازوبچینی.فکرخوبیه فکرکن روش😎😎 عزیزم یک سال بایدپیش مادرشوهرم باشم واسه همین گفتم من دسایلموبازنمیکنم بقیه هم قبول کردن الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 اگر بعدا پشیمون نمیشید و از تصمیم تون مطمئنید چرا ک نه ولی خداییش خواهرانه بگ ... مهربووووووون هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
hanijoon79 عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 2110 راستی کارتون وسایلشم نداره گفتم اگه قرارشدبردارم عروسی دخترعمم جلوترازمنه کارتونای اونابگیرم اره عزیزم 💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 اخه میگ وسایل کارتن نداره.بهتره ب خانواده شوهرت نگی بری جهازوبچینی.فکرخوبیه فکرکن روش😎😎 اولشم ک قراربودبچینم ب شوهرم گفتم ازفامیلای خودم میارم واسه چیدن اونم قبول کرد الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
maryammehraboon عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 5700 عزیزم یک سال بایدپیش مادرشوهرم باشم واسه همین گفتم من دسایلموبازنمیکنم بقیه هم قبول کردن واااااای خدا کمکت کنه هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
سااااااناز عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 3210 عزیزم یک سال بایدپیش مادرشوهرم باشم واسه همین گفتم من دسایلموبازنمیکنم بقیه هم قبول کردن اوه اوه.یکسال باید پیش مادرشوهرت زندگی کنی؟؟چقدسخت.من ک حاضرنیستم همچین کاریو بکنم آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 بپیچین تو کارتونای دیگه و پلاستیک کنین مگه ما واسه اسباب کشی چیکار میکنیم؟ من بودم رو نمینداختم به ک ... نه عزیزم بهش نمیگم واسه خودم میخوام میگم میخواییم همین وسایلو بزاریم توش ک دونه دونه نباشن الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11860 منکه خواهرم جدا شده وسایلاش داره خاک میخوره بهش میگم بفروش به من هی بهونه میاره منم بیخیال شدم دارم چند برابر هزینه میکنم☹️ این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 اوه اوه.یکسال باید پیش مادرشوهرت زندگی کنی؟؟چقدسخت.من ک حاضرنیستم همچین کاریو بکنم خخخخ دیگ چاره ای نیست....ولی کاری به چیزی نداره درکل الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
جاجول مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3001 منکه خواهرم جدا شده وسایلاش داره خاک میخوره بهش میگم بفروش به من هی بهونه میاره منم بیخیال شدم دارم ... دیگ چرابفروشه پول اوناهم پدرت داده دیگ الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤