2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 50 پست

اگر بعدا پشیمون نمیشید 

و  از تصمیم تون مطمئنید  چرا ک نه

ولی خداییش خواهرانه بگم

بعدا منت شو ، سره پدر و مادر نذارید ها ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خودش اول بهم پیشنهاد داد گفتم ن واسه خودت میگه من دیگ عروسی نمیکنم

ای جانم خیلی واسه خواهرت روز عروسیت دعا کن

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی بگردم واسه خواهرت!من ک مانعی نمی بینم اگه خودش مشکلی نداره و خودت به دلت نمیاد

خودم اول قبول نمیکردم ولی وضع بازاروکه دیدم قبول کردم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
خودم اول قبول نمیکردم ولی وضع بازاروکه دیدم قبول کردم

به خدا خیییییلی همه چی گرون شده خیلی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بالاخره ازدواج ميكنه وبابات مجبوره واسش وسيله بخره ديگه وگرنه هميشه ميگه وسايل منو داديد به اون دخترتون اما خودت بهتر ميدوني 

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
همون روزهمه وسایلوسلفون کشیدیم ولی کارتون ندارن گفتم ازدخترعمم روبگیرم

فکرخوبیه.البته اگ خانواده شوهرت ادم باشن و غیب وایراد سرش نذارن و بعدا سرکوفت نزنن.

چقد بدبینم من😜😜😜😜😜

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
اره عزیزم چ ایرادی داره اما اگه خواهرتون باز خواست ازدواج کنه!!! یا اگه بیاد و اون لوازم رو توی خو ...

خودش میگه ازدواج نمیکنم یاچندسال دیگ

همون روزهمه وسایلوسلفون کشیدیم ولی کارتون ندارن گفتم ازدخترعمم روبگیرم

بابا کارتون میخوای چیکار بیخودی رو ننداز به دختر عمه ات. مگه وسایل رو با کارتون میچینن؟ من همه وسایلمو از کارتون درآوردم حتی کوچیکترین چیزا رو. الانم کارتوناش رو خیلیاشو انداختم دور

فکرخوبیه.البته اگ خانواده شوهرت ادم باشن و غیب وایراد سرش نذارن و بعدا سرکوفت نزنن. چقد بدبینم من😜 ...

خانواده شوهرم فقط شوهرم جهیزیه خواهرمو دیک ک اونم اصن توجه نمیکنه

فکرخوبیه.البته اگ خانواده شوهرت ادم باشن و غیب وایراد سرش نذارن و بعدا سرکوفت نزنن. چقد بدبینم من😜 ...

از کجا میخوان بفهمن گلم؟

مگه اینکه فضول باشن

بابا کارتون میخوای چیکار بیخودی رو ننداز به دختر عمه ات. مگه وسایل رو با کارتون میچینن؟ من همه وسایل ...

اخه واسه جهازبردن لازم میشه

خانواده شوهرم فقط شوهرم جهیزیه خواهرمو دیک ک اونم اصن توجه نمیکنه

خب دیگ حله.از سمساری ک جهازنخریدی کار نزده است.ببرشک نکن کارت درسته

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔