2821
2789

سلام عزیزدرخواست دوستی دادین کاری داشتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فقط استراحت

بعضی وقتا دلم میخواد قلبمو از تو سینم در بیارم بزارمش جلو روم و سرش فریاد بزنم میشه تمومش کنی میشه انقد ساده و احمق نباشی میشه انقد دلت برای آدما و کاراشون نسوزه میشه برات مهم نباشن متوجه ای که داری به جفتمون آسیب میرسونی بعدشم همو بغل کنیم و تا خود صب باهم اشک بریزیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استراحت توی نور و صدای کم

من مصرف نکردن کافئین محرک میگرنمه. برای همین قهوه میخورم

قرص هم اگر چیزی هست که از مسکنها یا قرصهای مخصوص میگرن جواب میده مصرف کن. من دیگه مدتهایت چیز زیادی برام جواب نمیده.

و اینکه هیچ خوراکی با طبع سرد نخور.

به عنوان آخرین راه هم ترکیب آبلیمو و دارچین رو بزن به پیشونیت. اولش خیلییی میسوزه. ولی بعد ده دقیقه درد رو میندازه.

اگه هم مزمن شده میتونی بری بوتاکس کنی.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

من ۷ ساله میگرن دارم و فقط یه قرص بهم جواب میده

اوایل شروع سردرد سوماتریپتان ۵۰ میخورم نیم ساعت بعد از خوردن قرص یکم احساس سنگینی میکنی که طبیعیه چند دقیقه که بگذره از درد راحت میشی مخصوص میگرن هست این قرص

گاهی وقت ها که نمیتونم قرص بخورم از رول میگراستیک استفاده میکنم میزنم به پیشونیم و شقیقه هام

سلام دوست عزیز از بچگی تا ۲۵سالگی درگیربودم دکتر دارو تاثیری نداشت الان ۱۰سال شروع کردم قهوه خوردن خ ...

قهوه عادی؟

اخه دکتر به من گفت قهوه و کاکائو و ... نخور

میشه بگی مثلا هر روز میخوری؟ چیکار میکنی دقیقا؟

🍓

واقعا ازت ممنونم ببخشید مزمن ینی چی؟ 😂😂 به قرآن اگه بدونم

خواهش میکنم.

یعنی مدت زیادی درگیرشی.

مثلاً اگه اشتباه نکنم، برای میگرن اگر بیشتر از دوازده روز توی ماه سردرد باشی مزمن محسوب میشه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.