2777
2789
عنوان

اختصاصی

269 بازدید | 20 پست

تو بمان، دوستم بدار و معنای ماندن را برایم تعریف کن؛ کسی در من زندگی میکند که وقتی تنها هستم قصد جانم را میکند

کبرنا مثل اشاعه فی قریه بزرگ شدیم مثل شایعه در روستا میگن چشما دروغ نمیگن ولی مال تو vallahi دروغ میگفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

مخاطب خاصت این دفعه کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😑😑😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بمون که عاشقونه بمیرم کنار تو

مثه زمستون بشم فدای بهار تو😔💔

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

بمون که عاشقونه بمیرم کنار تومثه زمستون بشم فدای بهار تو😔💔

قشنگ بود

کبرنا مثل اشاعه فی قریه بزرگ شدیم مثل شایعه در روستا میگن چشما دروغ نمیگن ولی مال تو vallahi دروغ میگفت

اما حقیقت این گونه نیست ، زیراااا در دنیا عشقی وجود ندارع 👌🚶

عشق یعنی همیشه یه راهی هست

و فقط برای کسایی هست که لیاقتش رو دارن

اون اینشکلی میگفت

عشق یعنی همیشه یه راهی هست و فقط برای کسایی هست که لیاقتش رو دارناون اینشکلی میگفت

وجود میخاد عشق ، همین نیست ک به یکی وابسته بشی یا بزرگش کنی تو دلت عقلت ،یا اینکه عشق اونی نیست که عمل توش نباشه

🦋👑

2790
2778
2791
2779
2792