2821
2789
عنوان

هکسره

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 27 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه عده تو پروفایل ها اشتباه اینطوری دارم من میگم شاید عمدی برای کیوت بودن اینطوری مینويسن.مثلا مامانه محمد.

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته.

ببین مثلا تو یه ترکیب اضافی یا وصفی دوتا کلمه بهم با یه کسره متصل شدن دیگه لازم نیست ه بذاری. مثلا د ...

جدیدا بچه ها غلط املایی زیاد دارن

کلا زبان و ادبیات و فرهنگمون ب باد رفته

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

شاید مشکل کیبوردشونه😐😐

والا من کلاس یازدهمم غلط املایی ندارم هیچ وقت

ولی بخوام چیزیو تایپ کنم اشتباه پیش میاد

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

شاید مشکل کیبوردشونه😐😐والا من کلاس یازدهمم غلط املایی ندارم هیچ وقت ولی بخوام چیزیو تایپ کنم اشتبا ...

فرق بین اشتباه تایپی و غلط املایی مشخصه من منظورم دومیه

فرزند ایران و جان فدای میهن/ خدای رنگین کمان از هفت رنگ رنگین کمانت فقط قرمزش به ما رسید

2790
2823
2791
2779
2792