2821
2789
عنوان

هکسره

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 27 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه عده تو پروفایل ها اشتباه اینطوری دارم من میگم شاید عمدی برای کیوت بودن اینطوری مینويسن.مثلا مامانه محمد.

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته.

ببین مثلا تو یه ترکیب اضافی یا وصفی دوتا کلمه بهم با یه کسره متصل شدن دیگه لازم نیست ه بذاری. مثلا د ...

جدیدا بچه ها غلط املایی زیاد دارن

کلا زبان و ادبیات و فرهنگمون ب باد رفته

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

شاید مشکل کیبوردشونه😐😐

والا من کلاس یازدهمم غلط املایی ندارم هیچ وقت

ولی بخوام چیزیو تایپ کنم اشتباه پیش میاد

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

شاید مشکل کیبوردشونه😐😐والا من کلاس یازدهمم غلط املایی ندارم هیچ وقت ولی بخوام چیزیو تایپ کنم اشتبا ...

فرق بین اشتباه تایپی و غلط املایی مشخصه من منظورم دومیه

فرزند ایران و جان فدای میهن/ خدای رنگین کمان از هفت رنگ رنگین کمانت فقط قرمزش به ما رسید

2790
2823
2791
2779
2792