وای من همیشه فوبیای زگیل تناسلی داستم بعد دوسال امشب با حرفای این خانوم دوباره عود کرد این فوبیای عجییییب
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
واکسن تا بیست و چهار پنج سال اثر داره فکر کنم! باید اوناییکه دختر دارن براشون برن بزنن. متاسفانه ب ...
من 23 سالمه
وقت دارم ک بزنم فقط این ک هست تو ایران واکسنش؟؟؟ هزینش چقده
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بعضی تیپهاش پر خطرن بعضی کم خطر یه سری زگیل میزنن یه سری هم ویروس توی بدنشون هست ولی زگیل نمیزنه و متوجه نمیشن مبتلا شدن و اگه نوع پر خطر باشه باعث سرطان رحم میشه
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
آهان...فکر کردم مجردی که ندادی. نترس...مهمه واقعا. ارزششو داره یه کمی بترسی و یه کمی خجالت بکشی ولی ...
مراحلشو توضیح میدی از الان خجالت بکشم 😂😂😂 از برو حاضر شو معاینه کنم دیگه نمیدونم چون تا اینو میشنوم در میرم 😭
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
بچه ها یه چیزی ک خیلی منو میترسونه دو تا لک سفید رو آلت شوهرمه
میدونم لک زگیل نیست
ولی دقیقا همزمان با عفونت من این لک های سفید رو آلتش پیدا میشه
خودمم خدای عفونت واژنم
من 30 سالمه مبتلا شدم ولی بازم دکتر گفت واکسنو بزنم بله توی ایران هست 3 نوبته فکر کنم دونه ای ...
وای راس میگی هست؟؟؟
اسمش چیه واکسنش؟
نــــــــــــــه! ولی خجالت نکش. برو حاضر شو و بعدش دیگه به چیزای دیگه فکر کن. به گل و ...
انقدر بده ؟؟😲مرسی 😂😂
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁