2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 54 پست
بچه خا هرگوشت اضافه اي نزديك قسمت ممنوعه حتما زگيلع؟

هر گوشتی نه ولی برو متخصص پوست ی نشون بده 

من داشتم ولی گفت اسکین تگ هست و چیز خاصی نیس

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
کرایو کرده تقریبا درمان شده 

شما خودت درگیر نشدی؟؟؟ 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واکسنش مگه تو ایران هست؟؟؟؟ 

اره منم میخوام بزنم  تو تهران داروخانه اسمس نمیدونم سرچ کن متوجه میشیی

شما خودت درگیر نشدی؟؟؟ 

نمیدونم‌پاپ ندادم هنوز  ولی دکترم گفته زخم داری

استارتر به تست hpv pcr بده اگه منفی شد واکسن گارداسیل بزن حتی اگه خدای نکرده کسی مبتلا باشه ولی نوع ...

واکسن تا بیست و چهار پنج سال اثر داره فکر کنم!

باید اوناییکه دختر دارن براشون برن بزنن.

متاسفانه برای خانمها خطر داره خیلی

حتی اون دوستمون که گفتن شوهرشون داره و داره درمان میکنه باید حواسشون باشه. چون درمان نداره و فقط جاش از بین میره

اگه رابطه داشته باشن میگیرن حتی اگه نمود بیرونی نداشته باشه

متاهلی؟

اره ولی خیلی میترسم .. دو بار از مطب دکتر در رفتم تا گفت معاااینه کنم 😑

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
واکسن تا بیست و چهار پنج سال اثر داره فکر کنم! باید اوناییکه دختر دارن براشون برن بزنن. متاسفانه ب ...

😢😢😢 وای ینی ؟؟؟؟ از مایه اسپرم هم منتقل میشه؟؟؟ ولی میگم همش خدا خودش نگهم داره اگه بمیرمم حقم

اره ولی خیلی میترسم .. دو بار از مطب دکتر در رفتم تا گفت معاااینه کنم 😑

آهان...فکر کردم مجردی که ندادی. نترس...مهمه واقعا. ارزششو داره یه کمی بترسی و یه کمی خجالت بکشی ولی سلامتیت حفظ بشه. دلو بزن به دریا.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هر گوشتی نه ولی برو متخصص پوست ی نشون بده  من داشتم ولی گفت اسکین تگ هست و چیز خاصی نیس

مرسي

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
کرایو کرده تقریبا درمان شده 

درمان نداره فقط ضایعات پوستی رو درمان میکنن ویروسش توی بدن میمونه حتما تست hpv  بده 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
😢😢😢 وای ینی ؟؟؟؟ از مایه اسپرم هم منتقل میشه؟؟؟ ولی میگم همش خدا خودش نگهم داره اگه بمیرمم حقم

بله

البته نوع پرخطر ویروسش خطرناکه . سرطان دهانه رحم میاره. باید سالی سه یا چهار بار پاپ اسمیر بدید فکر کنم. یعنی بیشتر از حالت معمولی که شش ماه یه بار هست. 

درمان نداره فقط ضایعات پوستی رو درمان میکنن ویروسش توی بدن میمونه حتما تست hpv  بده

نمی خوام شوهرم نگران کنم گناه داره همین الانشم عذاب وجدان گرفته