وای من همیشه فوبیای زگیل تناسلی داستم بعد دوسال امشب با حرفای این خانوم دوباره عود کرد این فوبیای عجییییب
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
استارتر به تست hpv pcr بده اگه منفی شد واکسن گارداسیل بزن حتی اگه خدای نکرده کسی مبتلا باشه ولی نوع کم خطرش رو داشته باشه بازم واکسن گارداسیل تزریق میکنن که نوع پر خطر نگیره
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
آخه من سابقه عفونت های پی در پی و شدید دارم و زخم دهانه رحم
یخ بار دو سال پیش پاپ دادم چیزی نبود
ولی الان حتی میترسم برم پاپ بدم
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
استارتر به تست hpv pcr بده اگه منفی شد واکسن گارداسیل بزن حتی اگه خدای نکرده کسی مبتلا باشه ولی نوع ...
واکسنش مگه تو ایران هست؟؟؟؟
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁