2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 54 پست
درمان نداره فقط ضایعات پوستی رو درمان میکنن ویروسش توی بدن میمونه حتما تست hpv  بده

پس تکلیف اشون چیه....یعنی نزدیکی نداشته باشن؟؟؟؟

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
بله البته نوع پرخطر ویروسش خطرناکه . سرطان دهانه رحم میاره. باید سالی سه یا چهار بار پاپ اسمیر بدید ...

پس ینی بمیرم دیگه 

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واکسن تا بیست و چهار پنج سال اثر داره فکر کنم! باید اوناییکه دختر دارن براشون برن بزنن. متاسفانه ب ...

من 23 سالمه 

وقت دارم ک بزنم فقط این ک هست تو ایران واکسنش؟؟؟ هزینش چقده

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
ازکجابفهمیم داریم یانداریم علایم نداره این زگیل؟ 

بعضی تیپهاش پر خطرن بعضی کم خطر یه سری زگیل میزنن یه سری هم ویروس توی بدنشون هست ولی زگیل نمیزنه و متوجه نمیشن مبتلا شدن و اگه نوع پر خطر باشه باعث سرطان رحم میشه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
آهان...فکر کردم مجردی که ندادی. نترس...مهمه واقعا. ارزششو داره یه کمی بترسی و یه کمی خجالت بکشی ولی ...

مراحلشو توضیح  میدی از الان خجالت بکشم 😂😂😂 از برو حاضر شو معاینه کنم دیگه نمیدونم چون تا اینو میشنوم در میرم 😭 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
پس ینی بمیرم دیگه 

نه

فکر کنم اگر زود متوجه بشید که خدایی نکرده نوع بدش رو دارید بشه یه کارایی کرد. البته دکترها میگن تو ایران از نوع کم خطر ویروسها هست اکثرا.

ناراحت نشید ولی میدونید چرا همسرتون داره زگیل رو؟ قبل ازدواج گفته بود بهتون؟

من 23 سالمه  وقت دارم ک بزنم فقط این ک هست تو ایران واکسنش؟؟؟ هزینش چقده

من 30 سالمه مبتلا شدم ولی بازم دکتر گفت واکسنو بزنم 

بله توی ایران هست 3 نوبته فکر کنم دونه ای 250 گرفتم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها یه چیزی ک خیلی منو میترسونه دو تا لک سفید رو آلت ‌‌ شوهرمه 

میدونم لک زگیل نیست 

ولی دقیقا همزمان با عفونت من این لک های سفید رو آلتش پیدا میشه 

خودمم خدای عفونت واژنم

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
من 30 سالمه مبتلا شدم ولی بازم دکتر گفت واکسنو بزنم  بله توی ایران هست 3 نوبته فکر کنم دونه ای ...

وای راس میگی هست؟؟؟ 

اسمش چیه واکسنش؟ 

مراحلشو توضیح  میدی از الان خجالت بکشم 😂😂😂 از برو حاضر شو معاینه کنم دیگه نمیدونم چون تا این ...

نــــــــــــــه!   ولی خجالت نکش. برو حاضر شو و بعدش دیگه به چیزای دیگه فکر کن. به گل و بلبل و درخت...به کلاغی که رو شاخه ی درخت لونه کرده...

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
پس تکلیف اشون چیه....یعنی نزدیکی نداشته باشن؟؟؟؟

زوجی که هر دو مبتلا شدن دیگه ویروس منتقل شده چرا نزدیکی نداشته باشن؟

زوجی هم که یکیشون مبتلاست فرد سالم واکن بزنه بازم میتونن نزدیکی داشته باشن 

من 23 سالمه  وقت دارم ک بزنم فقط این ک هست تو ایران واکسنش؟؟؟ هزینش چقده

بله وقت دارید وتو ایران هست. اوناییکه دختر دارن بگید بزنن براشون 

نمیدونم قیمتش چنه. ولی احتمالا همون حدودی هست که دوستمون میگن

وای راس میگی هست؟؟؟  اسمش چیه واکسنش؟

آره هست از هلال احمر گرفتیم  اسمش گارداسیل

نــــــــــــــه!     ولی خجالت نکش. برو حاضر شو و بعدش دیگه به چیزای دیگه فکر کن. به گل و ...

انقدر بده ؟؟😲مرسی 😂😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁