وای من همیشه فوبیای زگیل تناسلی داستم بعد دوسال امشب با حرفای این خانوم دوباره عود کرد این فوبیای عجییییب
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بعد میدونید چجوری یه مرد مبتلا میشه ؟ فقط از امیزشه؟؟ بعد با روشای دیگه نمیشه پیش گیری کرد تو رابطه 🤔
ببخشید حالم خوب نبود درس نفهمیدم دختره چی گفت🤒
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
بچه ها پس چرا هی ربطش میداد ب ایدز بعد میدونید چجوری یه مرد مبتلا میشه ؟ فقط از امیزشه؟؟ ب ...
والا میگن با روشهای دیگه هم امکان پذیره ولی خیلییییی درصدش پایینه و بیشتر از طریق همون رابطه هست. چون معمولا از روابط پرخطر گرفته میشه امکان ایدز رو هم بررسی میکنن.
خارش سوزش ترشح بد بود لکه بینی و سوزش زیاد تو نزدیکی