2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 61 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همینطورم ولی برای من منشأش گرونی و بی پولی هست کل آرزوم اینه یه خونه پنجاه متری از خودم داشتم با ...

عزیز چه ربطی داره ؟مگه فقط آدم های فقیر افسرده میشن؟مشکلات انسان مگه فقط محدود به مشکل مالیه؟

من تاحالا نشنیدم تنبلی تخمدان باعث افسردگی بشه 🤔

بخاطر بهم ریختگی هورمون ها تنبلی تخمدان باعث افسردگی میشه

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
چرا عزیزم؟دکتر رفتین؟

دلایلش یکی دو تا نیس

بعله رفتم ولی ادامه ندادم

ولی نفسم اگه چند ساله دیگه دخترمون ازم پرسید که چجوری عاشق بابام شدی از قشنگی چشماتو لبخند زیبات که برای من بود بهش میگم چشم قشنگم💙😍

من هر چقدر ناراحت باشم برم بیرون حالم حداقل برای یه مدتی که بیرونم بهتر میشه تا دوباره برگردم خونه

منهمونم نمیتونم برم :)

ولی نفسم اگه چند ساله دیگه دخترمون ازم پرسید که چجوری عاشق بابام شدی از قشنگی چشماتو لبخند زیبات که برای من بود بهش میگم چشم قشنگم💙😍

چرا عزیزم؟دکتر رفتین؟

یکی دو تا نیس دلایلش

آره رفتم ولی ادامه ندادم

عزیزم کاش دوباره برین ایشالا که حالتون بهتر بشه و مشکلتون حل بشه البته امیدوارم به طور کلی خال همه ب ...

نه نمیرم دیگ ولی دستتون درد نکنه شمام همینطور

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسنداز

momaycan | 29 دقیقه پیش

یه لحظه بیاید

rirapjyg | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز