2777
2789
عنوان

پرستاری

148 بازدید | 4 پست

سلام .

من موقع کنکور از سهمیه ۵ درصد استفاده کردم و پرستاری قبول شدم . حقیقتا من اون موقع جریان این سهمیه هارو نمی دونستم. انقدر زیر فشار کنکور بودم که میخواستم فقط از شر کنکور راحت شم. الان که ترم ۴ هستم و میام نظر بقیه رو میخونم تازه متوجه میشم که همه سر این موضوع ناراحتن . خواستم از رشته ام انصراف بدم اما دانشگاه از من حدودا ۸۰ میلیون برای انصراف میخواست . وضعیت مالیم جوری نیس که این پول رو داشته باشم ( شاید حتی تو خوابم نبینم ) . این مدت از استرس و فشار روحی دارم دیوونه میشم و حتی نمیتونم جبران کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه نداری تمومش کن پرستاری رو

حیفه دو سال خوندی

پرستاری درسته سخته ولی کار همیشه هست براش

تو هم معلومه وضع مالیت انقد خوب نیس پس حیفه ولش کنی

تایید لطفا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نینی یار تاید کن نظری که برا این تاپیک گذاشتم رو لطفا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز