دلالام مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 91 عنوان یه سوال 44 بازدید | 3 پست چرا تاپیک ها مثل قبل تایید نمی شن این سایت که اینطوری نبود الان من چند تا تاپیک زدم تایید نشده . هر پاییزی یک بهاری دارد.🍂🙂 دیروز | 10:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
geloria_82 عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 474 بنظر خودت چرا؟ دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 11043 والا من از دیروز ی کامنت زیر ی تاپیک میذارم منتشر نمیشه چه برسه ب گذاشتند تاپیک کفرم در اومده چه وضعشه اخه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
دلالام مدیر استارتر عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 91 بنظر خودت چرا؟ عزیزم اگر میدونستم چرا اینجا می پرسیدم. من دو سه تا تاپیک زدم هیچ کسی راهنمایی نکرده نمی دونم مشکل از کجاست خوب😁 هر پاییزی یک بهاری دارد.🍂🙂
geloria_82 عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 474 عزیزم اگر میدونستم چرا اینجا می پرسیدم. من دو سه تا تاپیک زدم هیچ کسی راهنمایی نکرده نمی دونم مشکل ا ... بنظرم بیشتر بخاطر وضعیت این روزاست ، بجای اینکه تاپیک منتشر شه و بخوان زود تعلیق کنن طرفو سعی میکنن اول بررسی کنن احتمالا دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود